More

    Απόστολος Ρουβάς: Ο πατέρας του μιλά για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του εγγονού του

    Γονείς έγινα για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου. Η σύντροφος του γνωστού σεφ γέννησε την Τρίτη (26/09) με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.370 γραμμαρίων. Σήμερα (29/9) ο πατέρας των Σάκη και Απόστολου Ρουβά μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για τον ερχομό του εγγονού του.

    Ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή και του γνωστού σεφ, Κώστας Ρουβάς, ανέφερε πως: «Γεννήσαμε πριν από δύο μέρες ένα γλυκό αγοράκι. Ελπίζω να έχει τα ψυχικά χαρίσματα που έχουν και τα άλλα παιδιά. Ναι ναι είναι το πρώτο παιδί του Απόστολου και είμαι πανευτυχής παππούς. Τώρα έχω επτά εγγόνια. Ο Απόστολος είναι σίγουρα ευτυχισμένος».

    Την αποκάλυψη της γέννησης του πρώτου παιδιού του Απόστολου Ρουβά και της Φανής Γιαβρίδου, είχε κάνει η Φαίη Σκορδά μέσα από την χθεσινή (28/9) εκπομπή της. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είχε πει: «Προχθές το μεσημέρι γέννησε. Να σας ζήσει! Ένας αγόραρος, υγιέστατος. Γέννησε με καισαρική, 3.370 γραμμάρια, είναι πολύ χαρούμενοι και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Το περίμεναν πολύ, ήταν πολύ χαρούμενος. Θυμάμαι είχαμε κάνει και μία συνέντευξη. Το περίμεναν, το ήθελαν πολύ! Αλλάζει όλη η ζωή όταν έρχεται ένα μωρό στο σπίτι».

    Λίγους μήνες πριν από την γέννηση του γιου του, ο Απόστολος Ρουβάς είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του είχε δηλώσει: «Είναι υπέροχο από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά, νιώθω πάρα πολύ έτοιμος. Δεν έχει περάσει ακόμα από την σκέψη μας ο γάμος, θα το δούμε όταν θα έρθει η στιγμή νομίζω. Ξέρουμε το φύλο του μωρού αλλά δεν θέλουμε να το μοιραστούμε ακόμα, ενδεχομένως και να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news