More

    Κέβιν Κόστνερ: Οι αγκαλιές με γυναίκες στο Λας Βέγκας 24 ώρες πριν από την αίτηση διαζυγίου – Το τελεσίγραφο της συζύγου του

    Ο Κέβιν Κόστνερ φωτογραφήθηκε φορώντας τη βέρα του καθώς αγκάλιαζε δύο γυναίκες στο Λας Βέγκας μόλις μια ημέρα πριν η σύζυγός του υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

    Η Christine Baumgartner, η οποία παντρεύτηκε με τον ηθοποιό το 2004, υπέβαλε την αίτηση τη Δευτέρα (1/5).

    Έρχεται  έξι μήνες αφότου του ζήτησε να εγκαταλείψει το Yellowstone  επειδή το πολυάσχολο πρόγραμμα γυρισμάτων του επηρέαζε την οικογένειά τους.

    Ο χωρισμός λέγεται ότι οφείλεται σε «ασυμβίβαστες διαφορές», με την Baumgartner να ζητεί την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους – Cayden, 15 ετών, Hayes, 14 ετών, και Grace, 12 ετών.

    Ο Κόστνερ, 68 ετών, συμμετέχει σε ένα νέο έργο γουέστερν που πρόκειται να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει. Το πρόγραμμα γυρισμάτων υπολογίζεται στις 220 ημέρες, ενώ υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην έκτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Yellowstone.

    Ο Κόστνερ πήγε στο Milano Restaurant and Bar στο Λας Βέγκας με το καστ και το συνεργείο του έπειτα από μια ειδική προ-προβολή του νέου του έργου γουέστερν Horizon: An American Saga.

    Η ιδιοκτήτρια και σεφ Laura Migliorini πόζαρε για μια φωτογραφία με τον σταρ στο πλευρό της μάνατζερ Laura Trent.

    Η ίδια μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο Instagram και έγραψε: «@kevincostnermodernwest τι χαρά ήταν να διοργανώσω αυτό το υπέροχο δείπνο στο @milano_restaurant_bar για έναν τόσο υπέροχο ηθοποιό!».

    Το τελεσίγραφο στον Κόστνερ

    Η Baumgartner φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο στον Κόστνερ τον Οκτώβριο να εγκαταλείψει το δημοφιλές σόου, Yellowstone, επειδή θα έκανε γυρίσματα στη Μοντάνα για μήνες κάθε φορά και θα ήταν μακριά από την οικογένειά τους που ζει στο Λος Άντζελες.

    «Είναι πραγματικά μια τρύπα στην οικογενειακή τους ζωή», είπε μια φίλη της στο Radar. «Θέλει μια σταθερή δέσμευση πως αυτή είναι η τελευταία του σεζόν — διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να πάρει άλλο μονοπάτι!» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

    Αλλά ο Κόστνερ συνεχίζει να ακολουθεί έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής καθώς ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους για το νέο του γουέστερν Horizon: An American Saga τον Νοέμβριο προτού ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα την επόμενη άνοιξη.

    Η παραγωγή της δεύτερης ταινίας ξεκίνησε στα μέσα Απριλίου στη νότια Γιούτα πριν η Μπάουμγκάρτνερ υποβάλει αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα.

    «Θα κάνω γυρίσματα για 8 μήνες»

    «Λοιπόν, πιθανότατα θα κάνω γυρίσματα για οκτώ μήνες», είχε δηλώσει ο ηθοποιός πριν μέρες στο Variety.  «Είναι ένα βουνό» είχε σχολιάσει.

    «Είμαι τόσο πιεσμένος όσο ποτέ στη ζωή μου όσον αφορά τις ευθύνες και τον αριθμό των αποφάσεων που πρέπει να παίρνω κάθε μέρα, μεταξύ του να κάνω αυτό που κάνω κάθε μέρα για το «Yellowstone» και την προσωπική μου δουλειά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που στέκονται πίσω μου και περιμένουν να πάρω αποφάσεις και τέτοια πράγματα» πρόσθεσε.

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news