More

    Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο σύντροφός της, μίλησε για εκείνη – «Όποιος την γνωρίζει λέει τι γλυκό πλάσμα είναι»

    Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας”, Ζωή Κωνσταντοπούλου και δέχθηκε μία έκπληξη από τον σύντροφό της και ηθοποιό, Διαμαντή Καραναστάση, ο οποίος και μίλησε για εκείνη.

    «Με τη Ζωή γνωριστήκαμε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης, σε μία παράσταση. Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός» είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

    Ερωτηθείς για το εάν μπορούν να συμβαδίσουν δύο δυναμικοί άνθρωποι, δήλωσε πως: «Μπορούν να συμβαδίσουν δύο δυναμικοί άνθρωποι, υπάρχουν συγκρούσεις και η αλήθεια είναι ότι υποχωρεί εκείνη πρώτη. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Τότε έλεγαν “μαζέψτε την τρελή”. Όποιος γνωρίζει την Ζωή λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι καλό κορίτσι».

    Τέλος για το ενδεχόμενο ενός γάμου με την πολιτικό ανέφερε ότι: «Πιστεύω στο γάμο ως νομική κατοχύρωση, η αγάπη έχει σημασία και πρέπει να νικήσει».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news