More

    Solo Per Due: Αυτό είναι το πιο μικρό εστιατόριο στον κόσμο

    Το εστιατόριο Solo Per Due είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για γεύμα ή για δείπνο και είναι διάσημο για την μυστικότητα που προσφέρει.

    Πυροτεχνήματα στον ουρανό, κεριά που δεν σβήνουν και ένα μικρό ασημένιο κουδούνι για το κάλεσμα του σερβιτόρου, όποτε οι επισκέπτες τον χρειάζονται.

    Το Solo Per Due (Μόνο Για Δύο) είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του. Ένα εστιατόριο στο Βακόνε της Ιταλίας με ένα και μόνο τραπέζι για δύο άτομα, που θέλουν να ζήσουν την υπέρτατη γαστρονομική εμπειρία σε ένα ρομαντικό σκηνικό που ξεχωρίζει.

    Και επειδή ότι πληρώνει παίρνεις, το γεύμα για δύο κοστίζει πάνω από 500 ευρώ, αλλά δεν υπάρχει κατάλογος, γράφει το CNN. Οι φιλοξενούμενοι του μπορούν να ζητήσουν ότι επιθυμούν και ο σεφ θα τους το φτιάξει αυτοστιγμεί.

    Η σαμπάνια, τα λουλούδια και πιθανότατα και τα… panini χρεώνονται έξτρα, αλλά όσοι πηγαίνουν εκεί δεν παραπονιούνται ποτέ για το κόστος, αφού τους αποζημιώνει τόσο η αρχαία ρωμαϊκή βίλα του 20ου αιώνα στην οποία βρίσκεται το μικρότερο εστιατόριο της Ιταλίας και του κόσμου ολόκληρου, όσο και η θέα του προς το  όμορφο φυσικό περιβάλλον που την περιβάλλει που μοιάζει με ζωγραφιά του Καναλλέτο.Solo Per Due: Αυτό είναι το πιο μικρό εστιατόριο στον κόσμο

    Το εστιατόριο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για γεύμα ή για δείπνο και παρότι είναι κοινό μυστικό των απανταχού ρομαντικών όλου του κόσμου, είναι διάσημο για την μυστικότητα που προσφέρει και την διακριτικότητα των υπαλλήλων του.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news