More

    Η ενδυματολόγος της ταινίας μιλάει για το γούνινο παλτό του Κεν και την τάση #BarbieCore

    Η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουικ είναι ένα φαινόμενο που η ενδυματολόγος Ζακλίν Ντουράν προσπαθεί ακόμα να κατανοήσει.

    «Δεν είχα ιδέα ότι θα ήταν τόσο μεγάλο» ανέφερε η ενδυματολόγος στο Variety με αφορμή την έναρξη προβολής της ταινίας το Σαββατοκύριακο στους κινηματογράφους.

    Ανάμεσα στις viral τάσεις που ξεκίνησε η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Μάργκο Ρόμπι και έχει καταλάβει τη βιομηχανία της μόδας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το #BarbieCore, φόρος τιμής στην κούκλα της Mattel που είναι πολύ θηλυκή και πολύ ροζ. Είναι η ροζ αισθητική που έχει γίνει βασικό στοιχείο της μόδας συνδυασμό με νοσταλγικά αξεσουάρ είναι η τελευταία τρέλα.

    Η ταινία «Μπάρμπι» απαγορεύτηκε στο Παντζάμπ λόγω του «σοκαριστικού περιεχομένου» της

    Η ενδυματολόγος της ταινίας μιλάει για το γούνινο παλτό του Κεν και την τάση #BarbieCore

    Η προβολή της ταινίας «Μπάρμπι» αναβλήθηκε στην επαρχία Παντζάμπ του Πακιστάν, λόγω του «σοκαριστικού περιεχομένου» της, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

    Στο Πακιστάν οι ταινίες πρέπει να λάβουν έγκριση από την υπηρεσία λογοκρισίας, η οποία απαγορεύει σκηνές εάν τις θεωρήσει αντίθετες με τις κοινωνικές και πολιτισμικές αξίες της χώρας. «Θα εξεταστεί πλήρως η ταινία και θα λογοκριθεί στα σημεία που θα θεωρήσουμε αναγκαίο» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Φαρούκ Μαχμούντ, ο γραμματέας του Γραφείου Λογοκρισίας Ταινιών του Παντζάμπ, της πολυπληθέστερης επαρχίας του Πακιστάν.

    Η κωμωδία, στην οποία οι χολιγουντιανοί σταρ Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ ενσαρκώνουν τη διάσημη κούκλα Μπάρμπι και τον φίλο της, τον Κεν, μπορεί να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, πρόσθεσε ο Μαχμούντ.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news