More

    Οι φωτογραφίες από το θαλάσσιο ταξί που προκάλεσαν χαμό – Ερωτοτροπούσε με τη σύντροφό του σε δημόσιο χώρο

    Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα σόσιαλ μίντια με φωτογραφίες του γνωστού ράπερ Κάνιε Γουέστ και της συντρόφου του.

    Ο Kanye West και η “σύζυγός” του Bianca Censori κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς συνεχίζουν την πολυτελή περιοδεία τους στην Ιταλία.

    Ο ράπερ, 46 ετών, και η αρχιτέκτονας σύντροφός του, 28 ετών, έχουν εξοργίσει τους ντόπιους με τις εξωφρενικές τους επιλογές στο ντύσιμό τους, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι η Censori για “δημόσια προσβολή της δημοσίας αιδούς”, μια κατηγορία που συνοδεύεται από πρόστιμο έως και 309 ευρώ, σύμφωνα με το ιταλικό Συνταγματικό Δικαστήριο.

    Την Τρίτη, το ζευγάρι – που λέγεται ότι “παντρεύτηκε” σε ιδιωτική τελετή τον Ιανουάριο – εντοπίστηκε να απολαμβάνει ερωτικές στιγμές σε ένα σκάφος, με τον Γουέστ να εκθέτει τα γυμνά οπίσθιά του μπροστά στα βλέμματα των τουριστών.

    Μάλιστα η πρώην σύζυγος του West, Kim Kardashian, λέγεται ότι είναι “απελπισμένα αμήχανη και ανήσυχη” από τον πρώην της.

    Τώρα, καθώς πληθαίνουν οι εκκλήσεις για τη σύλληψη του ζευγαριού μετά τα καμώματά τους με το σκάφος και η Kardashian έχει εκφράσει τις ανησυχίες της ότι “κάτι σαφώς δεν πάει καλά.

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news