More

    Κέβιν Κόστνερ: «Έσπασε» τη σιωπή του μετά την απόφαση για την διατροφή

    Ο Κέβιν Κόστνερ σημείωσε μια νίκη στη μάχη του διαζυγίου του με την εν διαστάσει σύζυγό του Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ , αφού ένας δικαστής στη Σάντα Μπάρμπαρα μείωσε τις πληρωμές για τη διατροφή του παιδιού στα 63.000 δολάρια τον μήνα – λιγότερο από τα μισά από τα 129.000 δολάρια που παίρνει αυτή τη στιγμή και σημαντικά λιγότερα από τα 161.000 δολάρια που ήθελε.

    Η απόφαση βγήκε στο τέλος μιας διήμερης ακρόασης αποδεικτικών στοιχείων, όπου και οι δύο πλευρές εξήγησαν τι πίστευαν ότι ήταν ένα «λογικό» ποσό διατροφής παιδιών και γιατί.

    Μετά την ετυμηγορία, ο Κόστνερ είπε ότι δεν υπήρχαν «νικητές» στη μάχη.

    «Ξέρεις, όταν έχεις μια ζωή τόσο μεγάλη με κάποιον, δεν υπάρχει νικητής…και είναι αυτό το μεγάλο, τρελό πράγμα που λέγεται ζωή και πώς ξετυλίγεται τόσο γρήγορα», είπε στο Fox News Digital. «Μια στιγμή νιώθεις ότι είσαι στην κορυφή του κόσμου και μετά συνειδητοποιείς πόσο ευάλωτος είσαι».

    Είπε ότι αυτός και η Baumgartner θα καταλήξουν τελικά σε μια δίκαιη ρύθμιση της επιμέλειας και την επαίνεσε ως μητέρα. «Είναι μια απίστευτη μαμά», είπε. «Θα το καταλάβουμε και θα μοιραστούμε».

    Ο Κόστνερ πήρε θέση για δεύτερη φορά κατά την τελευταία ώρα της ακροαματικής διαδικασίας και είπε στο δικαστήριο ότι ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν να αναγκαστεί να αναλάβει δουλειές που δεν ήθελε, εάν ο Μπάουμγκάρτνερ λάβει «διογκωμένο» επίπεδο διατροφής παιδιών.

    Ζήτησε επίσης συγγνώμη από την εν διαστάσει σύζυγό του για 18 χρόνια, λέγοντας: «Θέλω να βοηθήσω, αλλά η σκέψη να φουσκώσει τα πράγματα σε σημείο δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω να κάνω… Κάπως σε αυτόν τον ασυνήθιστο κόσμο, δεν τα καταφέραμε και για αυτό, λυπάμαι».

    Τον Νοέμβριο θα γίνει δίκη για το προγαμιαίο συμβόλαιο και το αίτημά της για την διατροφή της πρώην συζύγου του.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news