More

    Δανάη Μιχαλάκη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

    Την πιο ευτυχισμένη της περίοδο διανύει η Δανάη Μιχαλάκη, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Η ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τον ρόλο της Δρόσως στη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της το βράδυ της Κυριακής (3/9) για την παρουσίαση της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Η παραλία» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

    Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο event για την πρεμιέρα της σειράς της ΕΡΤ και ανέβασε και μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο instagram. Σε αυτή ποζάρει δίπλα στο συμπρωταγωνιστή της στη νέα σειρά, Δημήτρη Μοθωναίο. Μάλιστα οι δύο τους δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και έχουν ξεσπάσει στα γέλια.

     

    Υπενθυμίζεται πως η Δανάη Μιχαλάκη γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της στις 7 Αυγούστου, ανεβάζοντας στο instagram προφίλ της φωτογραφίες από την παραλία στις οποίες ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news