More

    Πολυκατάστημα Δραγατσίκας : Σε όλες τις πυζάμες Happy People & Crazy Farm κερδίστε το 2ο τεμάχιο με έκπτωση -30%

    Βρείτε τις κατάλληλες πυζάμες για να είστε ένα ταιριαστό ζευγάρι όλες τις ώρες!

    Σε όλες τις γυναικείες και ανδρικές πυζάμες Happy people & Crazy Farm, έκπτωση 30% στο δεύτερο τεμάχιο!

    Η έκπτωση ισχύει με την αγορά ίσης ή μικρότερης αξίας στη 2η πυζάμα!

    Το πολυκατάστημα Δραγατσίκας βρίσκεται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη, για την γυναίκα, τον άντρα, το παιδί & το σπίτι .

    ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ
    Μ. Αλεξάνδρου 8, Κοζάνη
    Τηλ.: 24610 33009
    www.dragatsikas.gr


    Η δασοπυρκαγιά που ξέσπασε στο Αμαζόνιο προκάλεσε μεγάλη ανησυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα τεράστια πυρκαγιά κατέστρεψαν μεγάλες εκτάσεις δάσους και είχαν καταστροφικές συνέπειες για την τοπική οικολογία και το περιβάλλον.

    Οι φωτιές προκάλεσαν επίσης ανησυχία για τις επιπτώσεις στο κλίμα και την ατμόσφαιρα, καθώς οι δάση του Αμαζονίου θεωρούνται ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οξυγόνου στον κόσμο. Εκτός από το οξυγόνο, τα δάση του Αμαζονίου είναι επίσης ένας σημαντικός παράγων της μείωσης του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

    Οι αρχές της Βραζιλίας αντιμετώπισαν κριτική για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις δασικές πυρκαγιές και το θέμα έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων σε διεθνές επίπεδο. Η διεθνής κοινότητα έχει εκφράσει ανησυχία για την κατάσταση και έχει καλέσει την κυβέρνηση της Βραζιλίας να λάβει άμεσα μέτρα για την καταστολή των πυρκαγιών και την προστασία του περιβάλλοντος.

    Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή, οι διεθνείς οργανισμοί και οι κυβερνήσεις έχουν δείξει τη δέσμευσή τους στην υποστήριξη της Βραζιλίας στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τις δασικές πυρκαγιές και να προστατέψει τον πολύτιμο φυσικό πόρο του Αμαζονίου.

    Είναι σαφές ότι η κατάσταση στο Αμαζόνιο απαιτεί άμεση δράση και συντονισμένες προσπάθειες από όλους τους φορείς για την αντιμετώπιση της κρίσης και την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι επίσης σημαντικό να δοθεί προτεραιότητα στην αειφόρο ανάπτυξη και τη διατήρηση των φυσικών πόρων του Αμαζονίου για την ευημερία των μελλοντικών γενεών.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news