More

    Αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης την Κυριακή 12 Νοεμβρίου – Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ

     

    Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί όσους διαμένουν και δραστηριοποιούνται στις Τοπικές Κοινότητες Βατερού, Λυγερής και Νέας Νικόπολης, ότι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και στα αντλιοστάσια της, από τις 08.00 έως τις 16.00 θα υπάρξει αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης.
    Η πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μετά την ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
    Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

    Από την ΔΕΥΑΚ


    Η αξία της ανακύκλωσης και η προστασία του περιβάλλοντος

    Η ανακύκλωση είναι μια σημαντική δραστηριότητα που μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην κοινωνία. Μέσω της ανακύκλωσης, μπορούμε να μειώσουμε τη χρήση πρώτων υλών και να μειώσουμε την ποσότητα των απορριμμάτων που πηγαίνουν στα σκουπίδια. Επίσης, βοηθά στη μείωση της ρύπανσης και την προστασία του περιβάλλοντος.

    Ένας από τους βασικούς λόγους που πρέπει να ασχολούμαστε με την ανακύκλωση είναι η προστασία των φυσικών πόρων. Η αντίσταση ανακύκλωσης περιλαμβάνει τη χρήση περισσότερων πρώτων υλών και η εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στο περιβάλλον. Η μείωση της ανάγκης για πρώτες ύλες μπορεί να συμβάλει στην προστασία των δασών και άλλων φυσικών πόρων.

    Επίσης, η ανακύκλωση βοηθάει στη μείωση των απορριμμάτων που φεύγουν στα σκουπίδια. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη μείωση της ανάγκης για χώρους χωματερής και στη μείωση των εκπομπών από τα απορρίμματα. Επιπλέον, η ανακύκλωση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ρύπανσης του νερού και του εδάφους, καθώς η διαχείριση των απορριμμάτων μπορεί να αποτρέψει τη ρύπανση αυτών των φυσικών πόρων.

    Τέλος, η ανακύκλωση έχει μακροπρόθεσμες οικονομικές επιπτώσεις για την κοινωνία. Η ανακύκλωση μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να βοηθήσει στη μείωση των δαπανών για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Επιπλέον, η ανακύκλωση μπορεί να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων από ανακυκλώσιμα υλικά.

    Συνοψίζοντας, η ανακύκλωση είναι μια σημαντική δραστηριότητα που μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην κοινωνία. Μέσω της ανακύκλωσης, μπορούμε να προστατεύσουμε τους φυσικούς πόρους, να μειώσουμε τα απόβλητα και να μειώσουμε την ρύπανση. Επιπλέον, μπορεί να έχει οικονομικές επιπτώσεις και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για την κοινωνία. Είναι σημαντικό να προωθήσουμε την ανακύκλωση και να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου πλανήτη.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news