More

    Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

     

    Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς σε ηλικία 86 ετών, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση της συζύγου του, Λίλιαν Φωκά.
    Ο ηθοποιός βρισκόταν τους τελευταίους μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα. Ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα ενώ είχε θέσει τον εαυτό του και σε πλήρη αφωνία.

    Λίγες μέρες πριν, η Λίλιαν Φωκά ανάρτησε φωτογραφία του ηθοποιού, ο οποίος ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος. Ο Δημήτρης Κολλάτος τον επισκέφτηκε στο κέντρο αποκατάστασης και η εμφάνιση του Σπύρου Φωκά «μαρτυρά» τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

    περισσότερα 

    ethnos.gr


    Η εκπαίδευση είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στην εξέλιξη μιας κοινωνίας. Μέσω της εκπαίδευσης, οι άνθρωποι αποκτούν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που χρειάζονται για να αναπτύξουν πλήρως το δυναμικό τους και να συμβάλλουν ενεργά στην κοινωνία.

    Ωστόσο, παγκοσμίως υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα στον τομέα της εκπαίδευσης. Πολλά παιδιά ανά τον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση, ενώ άλλα αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σχολείο λόγω οικονομικών ή κοινωνικών προβλημάτων. Αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή τους και στην ανάπτυξη της κοινωνίας.

    Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση, είναι απαραίτητο να γίνουν επενδύσεις στον τομέα της εκπαίδευσης και να υιοθετηθούν πολιτικές που θα εξασφαλίζουν την ίση πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση για όλα τα παιδιά. Επίσης, είναι σημαντικό να υποστηριχθούν οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτικοί, καθώς αυτοί έχουν τον κρίσιμο ρόλο να επηρεάζουν και να εμπνέουν τους μαθητές τους.

    Τέλος, η συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων, των ΜΚΟ και του ιδιωτικού τομέα είναι απαραίτητη για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος. Μόνο με κοινές προσπάθειες μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι κάθε παιδί θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μια ποιοτική εκπαίδευση και να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό του και την κοινωνία του.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news