More

    Πολυκατάστημα Δραγατσίκας : Σε όλες τις πυζάμες Happy People & Crazy Farm κερδίστε το 2ο τεμάχιο με έκπτωση -30%

    Βρείτε τις κατάλληλες πυζάμες για να είστε ένα ταιριαστό ζευγάρι όλες τις ώρες!

    Σε όλες τις γυναικείες και ανδρικές πυζάμες Happy people & Crazy Farm, έκπτωση 30% στο δεύτερο τεμάχιο!

    Η έκπτωση ισχύει με την αγορά ίσης ή μικρότερης αξίας στη 2η πυζάμα!

    Το πολυκατάστημα Δραγατσίκας βρίσκεται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη, για την γυναίκα, τον άντρα, το παιδί & το σπίτι .

    ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ
    Μ. Αλεξάνδρου 8, Κοζάνη
    Τηλ.: 24610 33009
    www.dragatsikas.gr


    Η άσκηση έχει αποδειχθεί πολύ σημαντική για την υγεία μας. Είναι γνωστό ότι η τακτική άσκηση μπορεί να βελτιώσει τη φυσική μας κατάσταση, τη μυϊκή μας δύναμη και τη γενική μας ευεξία.

    Ωστόσο, πέρα από αυτά τα γνωστά οφέλη, η άσκηση έχει επίσης έναν θετικό αντίκτυπο στην ψυχική μας υγεία. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες, της κατάθλιψης και του άγχους. Αυτό συμβαίνει επειδή η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες, οι οποίες είναι φυσικά αναλγητικά που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή μας και να μειώσουν το στρες.

    Επιπλέον, η άσκηση μπορεί να βελτιώσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση, καθώς οι επιτυχίες στο γυμναστήριο μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε πιο δυνατοί και πιο αυτοπεποιθητικοί. Επιπλέον, η άσκηση μπορεί να βελτιώσει την ύπνο μας και να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε.

    Άρα, είναι σαφές ότι η άσκηση δεν είναι μόνο καλή για το σώμα μας, αλλά επίσης και για το μυαλό μας. Γι’αυτό σας προτρέπουμε να κάνετε κάποια μορφή άσκησης στην καθημερινότητά σας για να έχετε μια υγιή ζωή και να νιώθετε καλά και ψυχικά.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news