More

    Οι διακρίσεις των αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης

    Τέσσερις αθλητές της “Μακεδονικής Δύναμης” συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων/ παγκορασίδων που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιόκαστρου, ταυτόχρονα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/ κορασίδων.

    Ο συνολικός απολογισμός για τον σύλλογο της “Μακεδονικής Δύναμης” είναι ένα χρυσό μετάλλιο από τον δύο φορές χάλκινο πρωταθλητή της κατηγορίας “kids”, Χρήστο Μάνιο του Νικολάου και πέμπτη θέση για τον Ιάσωνα Σελίμη του Κωνσταντίνου.

    Το Δ.Σ του συλλόγου και τα μέλη του συγχαίρουν του αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους. Επίσης, εύχονται καλή επιτυχία στον αθλητή Γεώργιο Νιόπλια που αγωνίζεται σήμερα.


    Οι μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση λαχανικών είναι σημαντική για την υγεία μας. Τα λαχανικά περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού.

    Η κατανάλωση λαχανικών έχει συσχετιστεί με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, διαβήτη, καρκίνου και νόσων του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, η κατανάλωση λαχανικών μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του σωματικού βάρους και στην απώλεια βάρους, λόγω του χαμηλού περιεχομένου σε θερμίδες.

    Για να αξιοποιήσουμε τα οφέλη των λαχανικών, πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε μια ποικιλία χρωματικών λαχανικών στη διατροφή μας. Κάθε χρώμα παρέχει διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, οπότε η ποικιλία είναι σημαντική για την κάλυψη όλων των αναγκών μας.

    Τέλος, ένας εύκολος τρόπος να αυξήσουμε την κατανάλωση λαχανικών είναι να τα περιλαμβάνουμε σε κάθε γεύμα μας. Μπορούμε να προσθέτουμε λαχανικά σε σαλάτες, πίτες, σάντουιτς και ως παρελκόμενο σε κάθε γεύμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα επωφεληθούμε από τα θρεπτικά οφέλη των λαχανικών και θα βελτιώσουμε την υγεία μας γενικότερα.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news