More

    Για δύο μουσικές βραδιές ο Μάκης Σεβίλογλου στο ‘the RestoBar’ στην Κοζάνη

     

    O Μάκης Σεβίλογλου έρχεται στο ‘theRestoBar’, για δύο μοναδικές μουσικές βραδιές, Πέμπτη 16 & Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

    Δύο μουσικές εμφανίσεις με τραγούδια  από την  προσωπική του δισκογραφία “Γλυκό Μεθύσι”, “Άγκυρες”, “Παράθυρο Ανοιχτό”, “Ανάποδη Ψυχή” και “40 χρόνια Πειρατής” και όχι μόνο.

    Μαζί του οι Μάριος Μακρής, Στέφανος Σεβίλογλου και Τέλης Αντωνίου θα ταξιδέψουν τον κόσμο σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.

    Πέμπτη 16 & Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 9μ.μ. στο ‘the RestoBar’ Μ. Μερκούρη & Κ. Καραμανλή.

    Τηλέφωνο κρατήσεων 24610 38974

     

     


    Ο ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι υπέγραψε επιτυχώς συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από 20 χρόνια στη Μπαρτσελόνα.

    Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ολοκλήρωσε με επιτυχία τη μετάβασή του στο γαλλικό κλαμπ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

    Μετά από ανακοινώσεις και αναφορές, η μεταγραφή επιβεβαιώθηκε επισήμως στις 10 Αυγούστου, με τον Μέσι να παρουσιάζεται στους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρκ ντε Πρενς.

    Η μετακίνηση αυτή αναμένεται να δημιουργήσει έναν τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο του ποδοσφαίρου και, κατά συνέπεια, στην ίδια τη Μπαρτσελόνα.

    Ο Μέσι θα ενταχθεί στο νέο τουν κλαμπ μετά από μια εποχή καταξίωσης στην Μπαρτσελόνα, όπου βοήθησε την ομάδα να κερδίσει πληθώρα τίτλων και να καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

    Μετά το πέρας της μετακίνησής του, οι φίλοι του Μέσι και οι θαυμαστές της Μπαρτσελόνα αναμένεται να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία του ποδοσφαιριστή στο νέο τουν κλαμπ, ενώ η μεταγραφή αυτή αναμένεται να προκαλέσει ευρεία συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης και τον παγκόσμιο χώρο του αθλητισμού.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news