More

    Έξαλλος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με απόφαση του NFL

    Έξαλλος είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με το NFL (Λίγκα Αμερικανικού Ποδοσφαίρου), όταν έμαθε για την απόφαση που πήρε να αποκλείσει έναν εικονολήπτη ο οποίος πανηγύρισε όταν σκόραρε η ομάδα για την οποία εργαζόταν. Πιο συγκεκριμένα ο Κέβιν Φίτζγκιμπονς εργαζόταν για λογαριασμό του NFL στους αγώνες των Μαϊάμι Ντόλφινς και κρατούσε μια μικρή κάμερα με την οποία βιντεογραφούσε στιγμιότυπα απο το παιχνίδι.

    Σε ένα παιχνίδι των Ντόλφινς ο Φίτζγκιμπονς τραβούσε πλάνα από την επίθεση της ομάδας, όταν σκόραρε ακριβώς μπροστά του ο Τάιρικ Χιλ, ο οποίος του πήρε την κάμερα από το χέρι και έκανε μια ανάποδη κωλοτούμπα ξεσηκώνοντας το κοινό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενθουσιάσει ακόμα και τον ίδιο τον Φίτζγκιμπονς ο οποίος γνώριζε ότι ο εντυπωσι8ακό πανηγυρισμός αυτός υπάρχει σε βίντεο το οποίο μάλιστα είχε τραβήξει ο παίκτης της ομάδας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εικονολήπτης με τον παίκτη των Μαϊάμι Ντόλφινς γνωρίζονταν από το πανεπιστήμιο και είχαν μεταξύ τους καλές σχέσεις. Έτσι με το που ολοκληρώθηκαν οι πανηγυρισμοί, ο Χιλ έδωσε πίσω την κάμερα στον φίλο του και επέστρεψε στο φήπεδο για να συνεχίσει τον αγώνα. Αντίστοιχα ο Φίτζγκιμπονς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και άρχισε να χοροπηδά μαζί με τους φιλάθλους.

    Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στο NFL το οποίο θεώρησε πως δεν θα έπρεπε να αποχωριστεί την κάμερά του παρόλο που ο ίδιος ο παίκτης του την πήρε από το χέρι για τον πανηγυρισμό του. Με ανάρτηση στα social media o Φίτζγκιμπονς γνωστοποίησε ότι το NFL του απαγόρευσε την είσοδο στα γήπεδα για το υπόλοιπο της σεζόν και κατά πάσα πιθανότητα εφόρου ζωής!

    Έτσι ο ΛεΜπρόν έμαθε αυτή την ιστορία και θέλησε να υπερασπιστεί τον νεαρό βιντεογράφο γράφοντας στο Instagram: «Φίλε, η κατάσταση είναι τρελή. Αναστολή για ένα χρόνο και πιθανώς οριστικά! Τι είναι αυτό ρε NFL? Διαχειριστείτε το καλύτερα! Αυτό δεν ήταν τόσο σοβαρό».

    Μερικές ημέρες αργότερα ο Κέβιν Φίτζγκιμπονς δήλωσε: « Το NFL είπε ότι έπρεπε να είμαι πειθαρχημένος και να μην τον αφήσω να μου πάρει την κάμερα. Μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου ανατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Καταλαβαίνω γιατί το NFL έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση και εύχομαι να μπορούσα να είχα κάνει κάτι για να το αποτρέψω, αλλά είμαι ευγνώμων για τη μνήμη που μου χάρισε ο Τάιρικ».

    Δείτε το βίντεο:

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news