Γίνονται σε 10 λεπτά και οποιος τα δοκιμάσει θα σας ζητήσει συνταγή – Τα πιο νόστιμα και εύκολα μπισκότα κανέλας που έχετε δοκιμάσει
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε:
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125 γρ. ζάχαρη άχνη
250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σκόνη
Προαιρετικά
2 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σκόνη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με τη ζάχαρη άχνη, την κανέλα και ανακατεύουμε με τη μαρίζ μέχρι να γίνει πάστα.
- Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι γ.ο.χ και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
- Μετράμε μπαλάκια των 30 γρ. το καθένα και τα πατάμε ελαφρώς με την παλάμη μας.
- Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε από πάνω προαιρετικά με ζάχαρη κανέλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10-12 λεπτά στους 180 c.