More

    Καφετζόπουλος: Το πρόβλημα δεν είναι ο Κασσελάκης αλλά οι υπόλοιποι στον ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το αν θα σκεπτόταν να επιστρέψει στα πολιτικά πράγματα.

    «Η εκλογή Κασσελάκη δεν ήταν αναμενόμενη αλλά ότι θα επακολουθούσε μια δραματική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι το αντιλαμβανόμασταν. Μετά τις δύο ήττες και όπως έγινε θα περνούσε μεγάλη κρίση. Η εκλογή Κασσελάκη είναι από τα τυχαία γεγονότα που έδωσε εύθυμο τόνο. Δεν είναι πρόβλημα ο Κασσελάκης, μου είναι συμπαθής σαν lifestyle. Το ότι είναι γκέι, ότι παντρεύτηκε, ότι έχει σκυλάκι. Αν ο Κασσελάκης είναι η λύση για να πάρει μπρος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το πιστεύω. Πάντως το πρόβλημα είναι οι υπόλοιποι», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος

    Στη συνέχεια τόνισε ότι ουδέποτε έχει υπάρξει μέλος κάποιου κόμματος: «Προσπαθώ να παίρνω υπόψιν τα συναισθήματα των άλλων. Προσπαθώ όταν λέω κάτι να πάρω υπόψιν ότι υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με τις αντίθετες απόψεις και είναι καλοί άνθρωποι. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με ό,τι συνάντησα στην πολιτική. Όταν κάποια πράγματα έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα πρόσωπα μπορεί να απογοητευτείς προσωπικά. Προσπάθησα να λανσάρω για τον εαυτό μου τον χαρακτήρα του πολιτευόμενου πολίτη. Δεν υπήρξα μέλος κομμάτων για τυπικούς λόγους έπρεπε να είμαι στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές και να γίνω μέλος. Ε, έγινα και μετά ξεγράφτηκα», είπε καταλήγοντας.

    “Με άδειασε ο Καμίνης και είπα έως εδώ”

    Παράλληλα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μίλησε για τη φυγή από το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ αναφέρθηκε και για την αντιδημαρχία επί εποχής Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα.

    Από το “Ποτάμι” δεν έφυγα ακριβώς. Το “Ποτάμι” το πήρε ο Θεοδωράκης και έφυγε από όλους εμάς. Γιατί είχαμε συσπειρωθεί αρκετά ενδιαφέροντες άνθρωποι με επικεφαλής μία πολύ μεγάλη μου αγάπη, έναν εκτιμούσα και εκτιμώ για το πνεύμα του, παρόλο που δεν είναι ανάμεσα μας. Τον Σταύρο Τσακυράκη. Είμαι Τσακυρακικός. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που είμαι οπαδός του.

    Όσον αφορά την αντιδημαρχία της Αθήνας επι εποχής Γεώργιου Καμίνη, ο ηθοποιός είπε ότι «εε με άδειασε μία ο Καμίνης, με άδειασε δεύτερη, με άδειασε τρίτη και είπα “ως εδώ”.»

    «Σε αυτό το πνεύμα, του πολιτευόμενου πολίτη, ναι. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Είναι μια πετριά που την έχεις σαν έφηβος και σε ακολουθεί», είπε ο ηθοποιός απαντώντας για το αν θα ασχολούταν ξανά με την πολιτική.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news