More

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ – Panettone: Τρεις ειδικοί μας εξηγούν γιατί κοστίζει τόσο και πώς φτιάχνεται

    Τα τελευταία χρόνια εκτός από τα κλασσικά ελληνικά γλυκά των γιορτών, όπως οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, έχει ξεκινήσει μια νέα χριστουγεννιάτικη εμμονή με ένα γλυκό που θυμίζει αρκετά το τσουρέκι και δεν είναι άλλο από το Panettone.

    Το Panettone είναι ένα ιταλικό είδος γλυκού ψωμιού και κέικ φρούτων, με καταγωγή από το Μιλάνο, που συνήθως παρασκευάζεται και απολαμβάνεται για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στη Δυτική και Νότια Ευρώπη, καθώς και στη Νότια Αμερική, την Ερυθραία, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. 

    Ο Νίκος Χανδόλιας, ο Αλέξανδρος Ρίζος και ο Θωμάς Βουρνάζος φτιάχνουν Panettone και μας μίλησαν για την όλη διαδικασία παραγωγής αυτού του αφράτου και πεντανόστιμου γλυκού.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news