More

    Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που έκανε come out το 2020

    Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που έκανε come out το 2020

    Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης 28/2 στην εκπομπή του Star «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων για το come out που έκανε το 2020, αλλά και την αφορμή που τον ώθησε να το πει δημόσια.

    Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Το δημοσιοποίησα το 2020. Οι αφορμές ήταν πολλές. Καταρχάς, ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι “είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις”, μετά είχα και εγώ το ελεύθερο».

    Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε τί του είχε πει ο τότε σύντροφός του: «Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου. Μου είχε πει σε κάποια φάση “ναι αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος”. Δίκιο είχε, οπότε λέω έτσι είσαι τώρα θα δεις».

    Τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε και για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια: «Ανοιχτός είμαι στο να κάνω οικογένεια, νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια ήσυχη ζωή εδώ και είναι δύσκολο να γίνει μια αλλαγή».

    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news