More

    Φαίη Σκορδά για Μαρίνα Σάττι: «Το παίρνει πίσω, θεωρώ ότι η ΕΡΤ την μάλωσε»

    Στην Ελλάδα επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι μετά το τέλος της Eurovision. Οι δημοσιογράφοι την συνάντησαν στο αεροδρόμιο και μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην στάση της κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Σήμερα (13/5) η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της σχολίασε τα όσα είπε η εκπρόσωπος της Ελλάδας.

    «Η Μαρίνα Σάττι εδώ το παίρνει πίσω. Μπορεί να φοβήθηκε, γιατί η ΕΡΤ της «έσφιξε τη ζώνη» που λέμε. Εγώ, πάντως, δεν θεωρώ ότι είναι μία κοπέλα που χαζολογεί. Με τις απαντήσεις που έδωσε στην συνέντευξη Τύπου… Μας έδειξες Μαρίνα μου ότι δεν χαζολογείς.

    Είσαι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και ξέρεις πολύ καλά πώς να απαντήσεις! Οι απαντήσεις της ήταν μελετημένες και ήταν δικές της, από καρδιάς. Δεν χαζολόγησε! Θεωρώ ότι η ΕΡΤ την μάλωσε. Δεν είναι η ίδια έτσι», ανέφερε στην αρχή η Φαίη Σκορδά.

    Ακόμα, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Τόλμησε να το κάνει και δεν άρεσε ο τρόπος, γιατί ήταν προσβλητικός υποτίθεται απέναντι στη συνάδελφό της από το Ισραήλ.

    Είναι ολοφάνερο, τι συζητάμε τώρα; Θεωρώ ότι δεν την άφησαν να εκφραστεί εξαρχής όπως θα ήθελε. Να λέγαμε τότε ότι δεν θέλουμε να πάρουμε μέρος σαν Ελλάδα, από την στιγμή που το Ισραήλ συμμετείχε».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news