More

    Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: «Είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

    Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται από χθες (15/5) ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, μίλησε μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή για την περιπέτεια υγείας του καλλιτέχνη.

    Στην αρχή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Είναι μια δύσκολη μέρα από χθες, αλλά θα πάνε όλα καλά. Επειδή χθες ήταν μια μέρα που μαθεύτηκε ότι ο Δημήτρης έπαθε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο…

    Γενικά δεν θέλω να λέω πράγματα, γιατί ούτε εκπρόσωπος της οικογένειας είμαι, εννοώ μιλάω με την Άννα κάθε μισή ώρα. Πρέπει να κλείσει ένα 24ωρο καταρχάς, έτσι λένε οι γιατροί. Νομίζω ότι όλοι όσοι αγαπάμε τον Δημήτρη… Ο Δημήτρης είναι σαν αδελφός μου και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

    Ακόμα, ανέφερε ότι: «Θέλουμε να πάει πολύ γρήγορα καλά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, οπότε ας περιμένουμε να πάνε όλα πολύ καλά. Κι εγώ επειδή δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα…

    Δεν μπορώ να το διαχειριστώ γιατί από την μία με πληγώνει πάρα πολύ, από την άλλη θέλω να πάω να τον δω και δεν μπορεί πολύς κόσμος να μπαίνει… Πραγματικά δεν μπορώ να τα διαχειριστώ καθόλου αυτά».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news