More

    Γιώργος Μαζωνάκης: «Υπάρχει αναστάτωση στην οικογένεια» – Τι αποκαλύπτει φίλος του τραγουδιστή

    Η διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα (28/5) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε φίλος του καλλιτέχνη και της αδελφής του, για τα όσα συμβαίνουν.

    Αρχικά, ανέφερε ότι: «Ο Γιώργος είναι πολύ στεναχωρημένος και δεν ήθελε να φτάσει σε αυτό το σημείο, γιατί ήξερε από την αρχή ότι θα πάρει μια τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα. Σε αυτό ποντάριζε και η Βάσω, ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να εκτεθεί.

    Η Βάσω πίστευε ότι ο Γιώργος δεν θα το έκανε ποτέ, ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Τα αδέλφια είχαν συζητήσει μεταξύ τους, ήξεραν πολύ καλά τις διαφορές τους. Το ήξερε η Βάσω, έπαιξε το παιχνίδι της, τον ρόλο της. Δεν είναι ο Γιώργος άνθρωπος που θα λύσει τις διαφορές του δια μέσω των δικαστηρίων».

    «Ο Γιώργος έχει 100% δίκιο»

    Στη συνέχεια, είπε: «Δεν είναι άνθρωπος τέτοιος, σε αυτή την υπόθεση ο Γιώργος έχει 100% δίκιο! Συμβιβασμός δεν υπάρχει, έχει προχωρήσει ο Γιώργος στα ασφαλιστικά και προσπαθεί να αποδείξει κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί στην εταιρεία που έχουν κάνει, της έχει δώσει και το μερίδιο.

    Η Βάσω ήταν υπεύθυνη των οικονομικών του Γιώργου, δεν ήταν manager του. Η Βάσω πρόσεχε το σπίτι του, τα καμαρίνια του  και είχε σχέση με τα οικονομικά του, γιατί ο Γιώργος χρειαζόταν έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, να μπορέσει να διαχειριστεί τα οικονομικά του.

    Είχε μια εικόνα για τα οικονομικά του αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι η εξέλιξη με την Βάσω θα του δημιουργούσε τέτοια προβλήματα. Και κατά το παρελθόν, η Βάσω είχε δημιουργήσει θέμα. Τότε το θέμα λύθηκε ενδοοικογενειακά, με την πάροδο του χρόνου την συγχώρησε!

    Έχει βοηθήσει όλη την οικογένεια του και η πλέον ευνοημένη είναι η Βάσω! Είχαν προχωρήσει σε συζητήσεις και η Βάσω δεν είχε κάνει καμία υποχώρηση και γι’ αυτό ο Γιώργος υποχρεώθηκε να κάνει μια τέτοια ενέργεια!».

    «Δεν εμφανιζόταν στο μαγαζί, είχε εξαφανιστεί»

    Ακόμα, ο φίλος των δύο αδελφών εξήγησε ότι: «Ο Γιώργος έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες, αν και είναι ζημιωμένος! Κατά το παρελθόν την έχει συγχωρήσει, για πράγμα που είχε κάνει η Βάσω εν αγνοία του, πάρα πολύ σοβαρό και τώρα προσπάθησε να βρει μια συμβιβαστική λύση.

    Η συμβιβαστική λύση δεν εξαρτάται από τον Γιώργο, αλλά από την Βάσω. Είναι ένα θέμα που εδώ και καιρό τον απασχολούσε και είχαν γίνει συνεχόμενες συζητήσεις και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η Βάσω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν συμμετείχε και στα καλλιτεχνικά του. Δηλαδή, στο μαγαζί δεν εμφανιζόταν, είχε εξαφανιστεί!».

    «Γενικά στην οικογένεια υπάρχει μια αναστάτωση. Η μητέρα του αγαπάει τον Γιώργο, υπάρχει μια αναστάτωση στην οικογένεια. Η μητέρα έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που τα παιδιά της έφτασαν σε αυτό το σημείο!

    Ήξερε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Προσπαθούσε ας πούμε, να έχει ισορροπία με τα παιδιά της, είναι σε ένα τεράστιο δίλημμα και σε ένα τεράστιο πρόβλημα», κατέληξε.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news