More

    LIVE Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό

    Λίγες ώρες έμειναν για τη σέντρα στο μεγάλο ραντεβού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, όπου θα κριθεί ο τίτλος του Conference League 2023-24.

    Το ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών είναι έτοιμο να ζήσει την πιο μεγάλη βραδία στην ιστορία του, με φόντο το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η περιοχή θυμίζει φρούριο, καθώς οι Αρχές θέλουν να εξασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, σε μια σπουδαία ημέρα γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Παρακολουθήστε μέσω του Live Blog του iEidiseis.gr όσα συμβαίνουν πριν από την έναρξη του τελικού του Conference League.

    Λόγω του ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ και ο ένας από τους φιναλίστ είναι ο Ολυμπιακός, ήδη από τη Δευτέρα (27/5) ισχύουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υπό τον φόβο σοβαρών επεισοδίων μεταξύ οπαδών.

    Τα σχολεία έκλεισαν, τα μέσα μαζικής μεταφοράς άλλαξαν τα δρομολόγιά τους, δρόμοι έχουν κλείσει, κάτοικοι μετακινούνται με διαπιστεύσεις, ενώ πάνω από την Αθήνα πετάει ελικόπτερο, αλλά και drones της Αστυνομίας.

    Η κρισιμότερη ώρα της μετακίνησης των οπαδών είναι νωρίς το απόγευμα. Το τελευταίο δρομολόγιο του Ηλεκτρικού ξεκίνησε στις 17:00 και στη συνέχεια θα μετακινούνται μόνο όσοι έχουν εισιτήριο. Ξεχωριστά, φυσικά, θα μετακινηθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και ξεχωριστά αυτοί της Φιορεντίνα, σε απομακρυσμένα -μεταξύ τους- σημεία.

    Όποιος δεν έχει εισιτήριο ή διαπίστευση, δεν θα μπορεί να πλησιάσει στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην περιοχή, οι κάτοικοι της οποίας τα τελευταία 24ωρα βλέπουν παντού κιγκλιδώματα, κορδέλες, άδειους δρόμους και πολλή αστυνομία και περιπολικά.


    LIVE

    • Ήρεμα τα πράγματα μέχρι πριν λίγη ώρα

      18:32:44

      Οπαδοί της Φιορεντίνα κυκλοφορούν κανονικά μαζί με εκείνους του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του τελικού. Ήρεμο το κλίμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως μεταφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Action24.

    • Στο γήπεδο για πρώτη φορά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

      18:29:45

      Για πρώτη φορά στα δικαστικά και ποδοσφαιρικά χρονικά θα είναι παρών στο γήπεδο, ο ίδιος ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, και όχι μόνον οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, όπως συνηθίζεται.

    • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια

      18:28:06

      «Στο σπίτι, με μπάρμπεκιου και καλούς φίλους», θα δει τον τελικό του Conference League ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του iEidiesis.gr.

    • Στο γήπεδο ο Στέφανος Κασσελάκης

      18:25:40

      Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στην «ΑΕΚ Arena» για να παρακολυθήσει τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

    • Η UEFA ακύρωσε «μπλε» εισιτήρια που κατέληξαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού

      18:22:34

      Οπαδοί του Ολυμπιακού κατάφεραν και προμηθεύτηκαν περίπου 600 «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών τιφόζι και όχι μέσω της πειραϊκής ΠΑΕ για τον τελικό του Conference League.

      Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας, καθώς θα υπήρχε παρουσία υποστηρικτών του Ολυμπιακού μέσα στους οργανωμένους της Φιορεντίνα στο γήπεδο «AEK Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας, κάτι που δημιουργούσε ζητήματα ασφλείας.

      Η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένο την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση και εξασφάλισε χώρο για 300 άτομα, ενώ για τα υπόλοιπα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων -καθώς όπως προαναφέρθηκε- για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες όπου θα κάθονται οι Ιταλοί τιφόζι.

    • Ο μικρός Γιαννάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια

      18:18:54

      Στο γηπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος θα είναι ένας από τους τυχερούς που θα δουν δια ζώσης τον τελικό του Conference League Ολυμπιακός – Φιορεντίνα.

      giannakis-opados-paok-telikos-conference-league-02_0c77e.jpg

    • Εικόνες από την περιοχή

      18:11:29

    • Προσαγωγή οπαδού με μαχαίρι

      18:02:51

      Η Αστυνομία προσήγαγε έναν οπαδό στη διασταύρωση Δεκελείας και Φωκών, στον οποίο πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news