More

    Ρένος Χαραλαμπίδης: Έχω ζητήσει συγγνώμη σε γυναίκα ύστερα από 15 χρόνια

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έδωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για την σχέση του με τις γυναίκες, αλλά και για τον κινηματογράφο.

    Μεταξύ άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Υπήρξα ως νέος κάποιες φορές αλαζόνας με τις γυναίκες και το έχω μετανιώσει πραγματικά. Ευτυχώς οι δικές μου συγγνώμες εισακούστηκαν και χωρίς ενοχές συνεχίζω την ζωή μου.

    Έχω ζητήσει συγγνώμη ύστερα από 15 χρόνια σε γυναίκα, γιατί τόσο καιρό μου πήρε να καταλάβω πόσο ανόητος υπήρξα. Η οποία το είχε ξεχάσει κιόλας, μου είχε πει ότι δεν θυμόταν τι της είχα κάνει. Της είπα ότι εκείνη δεν θυμάται ότι δεν της είχα φερθεί καλά, αλλά εγώ θυμόμουν ότι δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι».

    «Ανήκω στον κινηματογράφο»

    Μιλώντας για τον κινηματογράφο, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Συναισθηματικά και υπαρξιακά νιώθω ότι ανήκω στον κινηματογράφο, είμαι από τους λίγους ηθοποιούς από την γενιά μου, που ο κόσμος με γνώρισε με μία κινηματογραφική επιτυχία. Άρα ξεκίνησα από το σινεμά σαν ηθοποιός. Η τηλεόραση ήταν ευλογία για μένα. Και οικονομική για να στηρίξω τις ταινίες μου και επικοινωνιακή με τον κόσμο».

    Ακόμα, εξήγησε πως: «Παρουσίασα τηλεπαιχνίδι, γιατί έπρεπε να βρω λεφτά για τις ταινίες μου. Η αλήθεια είναι ότι θα έλεγα ότι τα πήγα συμπαθητικά στην παρουσίαση.

    Πήγα και παρουσίασα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι επαρχίας μαραθώνιο διαγωνισμό για τηγάνια. Ήμουν κεντρικός παρουσιαστής για τηγάνια. Έτσι βρήκα τα λεφτά που χρειάστηκα για να κάνω την «Καρδιά του Κτήνους». Μαραθώνιος! Οχτώ ώρες πούλαγα τηγάνια».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news