More

    Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του: «Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι ξέρετε»

    Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου, ένα μήνα περίπου αφού έγινε γνωστή η δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω. Σήμερα (27/6), στη «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που θα μεταδοθεί ολόκληρη αύριο.

    Αρχικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρει πως: «Το καλά είναι πάρα πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ καλά γιατί η πίστη κι η πίστα με έσωσαν».

    Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου ακούγεται να λέει: «Είστε σε μία δικαστική διαμάχη με την οικογένειά σας. Θέλετε να σας πω γιατί μας κάνει τρομερή εντύπωση; Μας κάνει τρομερή εντύπωση γιατί στο μυαλό όλων είχατε μία πολύ αγαπημένη οικογένεια!».

    «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση που είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε», της απαντάει ο καλλιτέχνης.

    Ακόμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης εξηγεί: «Εγώ για αρκετό χρονικό διάστημα, επειδή έχω ξεκινήσει από πάρα πολύ μικρός, είχε αρχίσει να γίνεται flat αυτή η κατάσταση. Τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα ξανά τον λαιμό μου, την αγάπη με τον λαιμό μου. Ο λαιμός είναι το συναίσθημα και να ξέρετε ότι από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω πρώτα ο Θεός. Τα τελευταία χρόνια ακούω κλασική μουσική γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και ξένη μουσική. Ελληνικό ραδιόφωνο σπάνια ακούω. Ακούω καλή μουσική!».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news