More

    Νίκος Οικονομόπουλος: Ντυμένος στα λευκά στη Μύκονο – Νυχτοπερπατήματα για τον τραγουδιστή στα σοκάκια του νησιού

    Διάλλειμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον φακό του Mykonos Livetv να εντοπίζει τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο νησί των ανέμων περνώντας ανέμελο χρόνο με την παρέα του.

    Ο Πέτρος Νάζος μετέφερε λεπτομέρειες για την εμφάνιση του τραγουδιστή στη Μύκονο την Τρίτη 16 Ιουλίου στην εκπομπή, Summer’s Cool. Θυμίζουμε εδώ, πως ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει κάνει ένα επιχειρηματικό «άνοιγμα» στο νησί, επομένως έχει επιπλέον λόγους να ταξιδεύει προς τα εκεί.

    Το πολυτελές ξενοδοχείο του καλλιτέχνη στο νησί των ανέμων έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης λόγω της ιδιαίτερης διακόσμησης και αισθητικής του. Τις βραδινές λοιπόν ώρες, όταν ο Οικονομόπουλος έχει λύσει τις επιχειρηματικές του υποχρεώσεις βλέπουμε να κάνει τα γνωστά νυχτοπερπατήματα στα σοκάκια της Μυκόνου.

    Η εμφάνιση του Νίκου Οικονομόπουλου στα στενά της Μυκόνου

    Με λευκό outfit απήλαυσε το ποτό του ο καλλιτέχνης σε πολυσύχναστο μαγαζί του νησιού. Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος κάνοντας βόλτες στο νησί και περνώντας κοντά από τον Νίκο Οικονομόπουλο συνομιλούσε μαζί του και ζητούσε μια selfie.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news