More

    Μίκης Θεοδωράκης: Ο εγγονός του, Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης εργάζεται σε καφέ της Αθήνας

    Ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης είναι το ένα από τα πέντε εγγόνια του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου τρία χρόνια σε ηλικία 96 ετών.

    Το ένα από τα παιδιά της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, κόρης του μουσικοσυνθέτη, έχει και είχε άμεση σχέση με τη μουσική. Ο ίδιος μάλιστα σε συνέντευξή του είχε δηλώσει, πως η μουσική του παππού του υπήρχε από πάντα στο σπίτι τους, καθώς αποτελεί φυσικό περιβάλλον για εκείνον.

    Ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης παράλληλα με τα καλλιτεχνικά εργάζεται σε take away καφέ της Αθήνας, όπως αποκαλύπτει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου η εφημερίδα Espresso.

    Σημειώνεται, πως ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Για προσωπικούς του λόγους λοιπόν, εκτός από την επαγγελματική ενασχόληση με τη μουσική, πήρε την απόφαση να εργαστεί παράλληλα στον κλάδο της εστίασης.

    Η νέα δουλειά του εγγονού του Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελου Θεοδωράκη – Παπαγγελίδη

    Στις 15 Ιουλίου ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης είχε κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό, που διατηρεί στο Facebook από το μαγαζί, όπου εργάζεται γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας του: «Τέλος βάρδιας».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news