More

    Ταινίες της εβδομάδας: Ο Σον Πεν συναντά τον Πάρι Κασιδόκωστα (video)

    Μόνοι στην Νέα Υόρκη – Η Μούσα του Μπονάρ – Δεύτερος Γύρος – Δύο Προς Ένα – Τύχη να σου Πετύχει – Doraemon the Movie: Nobita’s Earth Symphony

    Μόνοι στην Νέα Υόρκη (Daddio)

    της Κρίστι Χολ. Με τους Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον, Mάρκος Α. Γκονζάλες.

    Κοινωνική 2023, ΗΠΑ 100’

    Νέα Υόρκη, Αεροδρόμιο JFK: Η Γκέρλι μπαίνει στο πίσω κάθισμα ενός ταξί, ενώ μπροστά στο τιμόνι βρίσκεται ο Κλαρκ, ένας ταξιτζής που κάνει αυτή τη δουλειά για πάνω από 20 χρόνια. Η διαδρομή ξεκινάει και καθώς οι δυο τους κατευθύνονται τη νύχτα προς το Μανχάταν, ξεκινούν την πιο απροσδόκητη συζήτηση…

    Η Μούσα του Μπονάρ (Bonnard: Pierre & Marthe)

    του Μαρτέν Προβόστ. Με τους Σεσίλ ντε Φρανς, Βενσάν Μακέν, Στέισι Μάρτιν, Ανούκ Γκρίνμπεργκ.

    Βιογραφία 2023, Γαλλία 122’

    Ο Πιέρ Μπονάρ δεν θα ήταν ο διάσημος ζωγράφος που όλοι γνωρίζουν, χωρίς την αινιγματική Μαρτ ντε Μελινί που έγινε μοντέλο για πολλούς από τους πίνακές του. Aυτή είναι η ρομαντική, ανατρεπτική, σκοτεινή, δυνατή ιστορία του ζευγαριού και της κοινής τους ζωής που ξεπέρασε τον μισό αιώνα.

    Δεύτερος Γύρος (Second Tour)

    του Αλμπέρ Ντιποντέλ. Με τους Σεσίλ ντε Φρανς, Αλμπέρ Ντιποντέλ, Νικολά Μαριέ.

    Κωμωδία 2023, Γαλλία 95’

    Μια πολιτική συντάκτρια, που έχει υποβαθμιστεί σε αθλητικογράφο, αναλαμβάνει να καλύψει την προεκλογική καμπάνια του επικρατέστερου υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές. Αυτός είναι ένας γοητευτικός πενηντάρης, γόνος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες του τόπου. Όλα πάνε καλά, μέχρι που η έρευνα της δημοσιογράφου για το παρελθόν του υποψηφίου Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας φέρνει στο φως τελείως αναπάντεχα γεγονότα. H ρεπόρτερ είχε γνωρίσει παλιότερα τον αρχάριο πολιτικό, του οποίο το παρελθόν είναι λιγότερο άμεμπτο απ’ όσο ο ίδιος θα ήθελε…

    Δύο Προς Ένα (Zwei zu Eins)

    της Νάτια Μπρούνκχορστ. Με τους Σάντρα Ούλερ, Μαξ Ρίμελτ, Ρόναλντ Ζέρφελντ, Ούρσουλα Βέρνερ, Πέτερ Κουρθ, Μάρτιν Μπράμπαχ.

    Κωμωδία 2024, Γερμανία 116’

    Καλοκαίρι 1990, Ανατολική Γερμανία. Η πτώση του τείχους έφερε το τέλος και της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας, καθιστώντας ταυτόχρονα τα χαρτονομίσματα του -πρώην πια- κράτους εντελώς αχρείαστα. Μέσα στο ευρύτερο χάος που επικρατεί στη χώρα, η Μάρεν, ο Ρόμπερτ και ο Φόλκερ ανακαλύπτουν τυχαία ότι τεράστιοι σωροί χαρτονομισμάτων -εκατομμύρια δηλαδή- έχουν καταχωνιαστεί σε μια παλιά σήραγγα ορυχείου για να σαπίσουν. Οι τρεις τους θα πάρουν την πρωτοβουλία να …απελευθερώσουν μερικά εκατομμύρια από την κρυψώνα τους και θα σκαρφιστούν ένα ιδιοφυές σύστημα μαζί με φίλους και γείτονες για να ξοδέψουν τα χρήματα σε διάφορα αγαθά και να καταφέρουν ένα γερό χτύπημα στον επελαύνοντα δυτικό καπιταλισμό.

    Τύχη να σου Πετύχει (Heureux Gagnants)

    των Μαξίμ Γκοβάρ και Ρομέν Σοέ. Με τους Φαμπρίς Εμπουέ, Οντρέ Λαμί, Ανούκ Γκρινμπέργκ.

    Κωμωδία 2024, Γαλλία 103’

    1 πιθανότητα στις 19 εκατομμύρια! Πιο πιθανό είναι να σε χτυπήσει μετεωρίτης παρά να κερδίσεις το λόττο. Για τους τυχερούς νικητές της ταινίας, το όνειρο μεταμορφώνεται γρήγορα σε έναν εκρηκτικό και ξεκαρδιστικό εφιάλτη.

    Doraemon the Movie: Nobita’s Earth Symphony

    του Καζουάκι Ιμάι.

    Anime 2024, Ιαπωνία 115’

    Η μουσική είναι μέρος της καθημερινότητας μας, αλλά τι θα συνέβαινε αν εξαφανιζόταν; O Ντόρεμον, ο Νόμπιτα και οι φίλοι τους ξεκινούν μια νέα περιπέτεια για να επαναφέρουν τη μουσική και να σώσουν τον κόσμο. Δημιουργημένο από τον μανγκάκα Φούτζικο Φ. Φούτζιο το 1969, το Doraemon αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μάνγκα και άνιμε με τεράστια επιτυχία στις ασιατικές χώρες. Πρωταγωνιστής είναι ο Νόμπιτα Νόμπι, ένα δεκάχρονο τεμπέλικο αγόρι με καλή καρδιά, αλλά κάκιστη απόδοση στο σχολείο. Μία μέρα, ο δισέγγονός του από τον 22ο αιώνα στέλνει ένα μπλε ρομπότ σε μορφή γάτας, τον Doraemon, για να βοηθήσει τον Νίμπι να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τον ίδιο και τους απογόνους του.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news