More

    Λευτέρης Πετρούνιας: Η στιγμή που η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες του τον καμαρώνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

    Λευτέρης Πετρούνιας: Η στιγμή που η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες του τον καμαρώνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

    Ο Λευτέρης Πετρούνιας ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, στοχεύοντας στην κατάκτηση τρίτου ολυμπιακού μεταλλίου, έπειτα από το χρυσό στο Ρίο και το χάλκινο στο Τόκιο.

    Οι 14,800 βαθμοί που είχε συγκεντρώσει ο 33χρονος «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, στάθηκαν αρκετοί ώστε να του χαρίσουν με άνεση το εισιτήριο για τον τελικό.

    Ο Ολυμπιονίκης προκρίθηκε με την 6η καλύτερη βαθμολογία και θα αγωνιστεί την Κυριακή (4/8), στις 16:00, όπου θα προσπαθήσει να γίνει πρώτος αθλητής στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους.

    Η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση και οι δύο κόρες του, Λένια και Σοφία είναι οι πιο φανατικές θαυμάστριες του, τον καμαρώνουν και ανυπομονούν να επιστρέψει πίσω με ένα μετάλλιο.

    Μάλιστα,  η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok τη στιγμή που η ίδια και οι κόρες τους, παρακολουθούν τον Λευτέρη Πετρούνια και χειροκροτούν για την προσπάθειά του. Μάλιστα, η μια από τις δύο κόρες τους, ακούγεται να κλαίει, συγκινημένη, για τον μπαμπά της!

     

     

    @vasilikimillousi #paris2024 #viral #fyp #myman #rings #olympics @Petrounias_Elef ♬ suono originale – sophia ★



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news