More

    Maternity chic: Kάντο όπως η Hailey Bieber (pics)

    Με τη σωστή έμπνευση και μερικές συμβουλές μόδας, μπορείτε να πετύχετε ένα κομψό και άνετο στυλ εγκυμοσύνης.

    Σε ποιον καλύτερο να αναζητήσετε έμπνευση για το στυλ από την πάντα chic Hailey Bieber; Γνωστή για το άψογο γούστο και τις σύγχρονες εμφανίσεις της, η Hailey μας δείχνει ότι το maternity chic έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, την άνεση και τη λάμψη.

    Το στυλ της Hailey Bieber είναι συνώνυμο της αβίαστης κομψότητας. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επιλέξτε ρούχα που συνδυάζουν την άνεση με μια κομψή εμφάνιση. Απλά φορέματα, απαλά πλεκτά υφάσματα και προσαρμοσμένα κομμάτια που αναδεικνύουν την κοιλίτσα σας με κολακευτικό τρόπο είναι απαραίτητα. Ένα wrap φόρεμα ή ένα μίντι φόρεμα με φόρμα μπορεί να είναι και άνετο και κομψό. Η Hailey επιλέγει συχνά ουδέτερους τόνους όπως το μπεζ, το απαλό ροζ και το κλασικό μαύρο, που δημιουργούν μια διαχρονική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

    Ένα από τα χαρακτηριστικά στιλ στοιχεία της Hailey είναι η αγάπη της για τα statement εξωτερικά ρούχα. Ένα κομψό σακάκι μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό ντύσιμο σε fashion statement. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επενδύστε σε μερικά κομμάτια που ξεχωρίζουν, όπως μια καμπαρντίνα, ένα μεγάλο μπλέιζερ ή μια κομψή κάπα. 

    Η άνεση είναι το κλειδί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά όταν πρόκειται για παπούτσια. Η Hailey συχνά επιλέγει κομψά αθλητικά παπούτσια, κομψά φλατ ή μπότες με χαμηλό τακούνι που προσφέρουν στυλ και υποστήριξη.

    Η ας πούμε…. αρχιτεκτονική μιας γκαρνταρόμπας εγκυμοσύνης είναι μια στρατηγική εγκεκριμένη από τη Hailey. Αγοράστε κολάν υψηλής ποιότητας, ελαστικά τζιν και κλασικά μπλουζάκια που μπορούν να συνδυαστούν χωρίς κόπο.

    Η Hailey συχνά συνδυάζει τα βασικά της με statement αξεσουάρ όπως έντονα γυαλιά ηλίου, κομψές τσάντες και λεπτά κοσμήματα για να αναδείξει τη συνολική εμφάνιση.

    Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που μπορούμε να μάθουμε από το στυλ της Hailey Bieber είναι να αγκαλιάσουμε το μοναδικό στυλ και την προσωπικότητά σας. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με τάσεις και κομμάτια που σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα. 

    Για ειδικές περιστάσεις, όπως ένα γάμο, επιλέξτε λαμπερά φορέματα που τονίζουν την κοιλίτσα σας και σας κάνουν να νιώθετε σαν σταρ. Maxi φορέματα με ρέοντα υφάσματα, κομψές ολόσωμες φόρμες και εφαρμοστά φορέματα με ελαστικό είναι εξαιρετικές επιλογές. Επιλέξτε σχέδια που αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, είτε πρόκειται για το ντεκολτέ, τους ώμους ή τα πόδια σας.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news