More

    Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο Γιώργος Μαζωνάκης: Η αδερφή του Μαρία απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια

    Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο Γιώργος Μαζωνάκης: Η αδερφή του Μαρία απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια

    Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς η αδερφή του, Μαρία απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια.

    Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη, Δημήτρης Μακρυνιώτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

    «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από ένα παιδί. Μπορεί να υπάρχει όμως… Δύο παιδιά… @mazomaria να μας ζήσουν οι ανιψούλες μου!!! Πάντα γερές, δυνατές και τυχερές!!! Ο Θεός μαζί τους .. Υ.Γ η δεύτερη είναι ντροπαλή, δεν ήθελε φώτο!!», έγραψε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, αναρτώντας παράλληλα μια φωτογραφία όπου κρατά στην αγκαλιά του τη μία από τις δύο νεογέννητες κόρες της Μαρίας Μαζωνάκη.

    Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης και η οικογένειά του βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της δικαστικής διαμάχης που ξέσπασε ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή και την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, η οποία μέχρι πρότινος ήταν στενή του συνεργάτης.

    Μιλώντας πριν λίγο καιρό στην Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε παραδεχτεί πως οι σχέσεις του σήμερα με την οικογένειά του δεν είναι και οι καλύτερες: «Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη, με δυσκολία βέβαια αυτό. Αλλά πιστεύω ότι θα έρθει και αυτός ο καιρός που θα γίνουν ο συνδετικός κρίκος. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Τα πράγματα αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί, θα σε πάνε από εκεί.

    Οπότε εγώ θέλω να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις όσον αφορά τους γονείς μου και τις αδερφές μου, που αγαπώ. Από εκεί και μετά να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Εννοείται ότι με έχει πάρει τηλέφωνο η αδερφή μου μετά από όλα αυτά. Η υποχώρηση όμως δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Δεν το δημιούργησα εγώ το πρόβλημα. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Δεν είμαι υπόλογος για κάτι…».

     



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news