More

    Desiré Inglander: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Αρμάντ Ντουπλάντις – Τα βίντεο της από τον μεγάλο τελικό

    Για ακόμα μια φορά ο Άρμαντ (Μόντο) Ντουπλάντις έκλεψε τις εντυπώσεις, πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

    Στον πλευρό του στον μεγάλο τελικό ήταν και η κοπέλα του και γνωστή Σουηδή influencer Desiré Inglander. Μάλιστα, αφού ο Ολυμπιονίκης έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ και κέρδισε το χρυσό, έτρεξε για να αγκαλιάσει την οικογένειά του και την εντυπωσιακή σύντροφό του.

    Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο και influencer έκανε και μία ανάρτηση πριν από λίγες ώρες στο προφίλ της στο Instagram, για την ιστορική εμφάνιση του αθλητή.

    Ο έρωτας με την Desiré Inglander

    Η Desiré Inglander είναι μοντέλο Σουηδικής καταγωγής και influencer. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ντουπλάντις και η Inglander γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι το 2020 στην Στοκχόλμη.

    Ο Ολυμπιονίκης σε συνέντευξή του στην Vogue Scandinavia θα περιγράψει το πώς προσπάθησε, όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, να φλερτάρει την αγαπημένη του, όμως εκείνη δεν ενδιαφερόταν και ήθελε απλώς να χορέψει.

    Μπορεί η πρώτη τους συνάντηση να μην ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, όμως ο Ντουπλάντις δεν τα έβαλε κάτω και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της μέσω των social media.

    Τελικά, ο αθλητής και η influencer έγιναν ζευγάρι και στις 25 Ιουνίου του 2021 ο Ολυμπιονίκης ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία με την Inglander στο προφίλ του στο Instagram.

    Το μοντέλο από την αρχή της σχέσης τους στηρίζει τον Ντουπλάντις σε κάθε του βήμα και βρίσκεται στο πλευρό του στους αγώνες του.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news