More

    Ξέσπασε η Νίκη Παυλίδου: «Βρείτε άλλα πράγματα να πείτε για εμένα – Ποιοι νομίζετε ότι είστε;»

    Η Νίκη Παυλίδου, η content creator που έχει προκαλέσει αίσθηση με την συμμετοχή της στο φετινό Power of Love, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram προφίλ της ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το σώμα της.

    Το ξέσπασμα της content creator φαίνεται πως πυροδότησε ένα μήνυμα που δέχθηκε από μία follower της, η οποία της εξέφρασε το πόσο άσχημα ένιωσε με σχόλιο που διάβασε στα social media για εκείνη.

    Συγκεκριμένα το μήνυμα έγραφε: «Σαν δεν ντρέπονται… Αυτήν την στιγμή κλαίω επειδή έχω παραπάνω κιλά και με πλήγωσε αυτό το μήνυμα. Αλλά έτσι είναι αυτοί, κατευθείαν να πετάξουν την κακιά τους».

    Η Νίκη Παυλίδου αφού το διάβασε, ανήρτησε το μήνυμα σε instagram story της και έγραψε: «Τώρα είμαι πρώτη φορά έξαλλη! Πρέπει να καταλάβετε όλοι οι μα….. εκεί έξω ότι προσπαθώντας να ρίξετε και να πληγώσετε εμένα, στην πραγματικότητα κάνετε κακό σε πάρα πολλές κοπέλες εκεί έξω! Εγώ είμαι εξομοιωμένη με το hate όποτε το προσπερνάω!

    Είμαι μια juicy κοπέλα 1,58 και 58 κιλά… Εκεί έξω υπάρχουν κοπέλες πιο γεματούλες από εμένα που βλέποντας το ακραίο body shaming που κάνετε νιώθουν 10000 φορές πιο άσχημα για τους εαυτούς τους!

    Βρείτε άλλα πράγματα να πείτε για εμένα! Πείτε με φίδι και ό,τι θέλετε, αλλά κλείστε το στόμα σας για τα κιλά μου! Δεν σας νοιάζει, αλλά κάθε μέρα παίρνω πάνω από 100 μηνύματα από κοπέλες ότι νιώθουν χάλια με το σώμα τους, ότι έχουν ΔΔ και κλαίνε και ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους! Ποιοι νομίζετε ότι είστε;».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news