More

    Ζώδια Εβδομάδας: Φλερτ στα σόσιαλ, νέες φιλίες κι ένα απρόσμενο τηλεφώνημα

    Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

    Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, και αυτό είναι καλό. Ωστόσο, πρόσεξε να μην παρασύρεις τους γύρω σου με την έντονη ενέργεια σου. Η ισορροπία ανάμεσα στην αποφασιστικότητα και την ευελιξία είναι το κλειδί.

    Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

    Για σένα, αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για σταθεροποίηση και πρακτική εφαρμογή σχεδίων. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά για νέες ευκαιρίες στα οικονομικά ή στα επαγγελματικά. Μην ξεχνάς όμως να δίνεις προσοχή και στην υγεία σου.

    Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

    Η κοινωνικότητα σου αυτή την εβδομάδα θα είναι στο απόγειό της. Μπορείς να περιμένεις πολλές συναντήσεις και νέες γνωριμίες. Κράτα ανοιχτό μυαλό και δώσε χρόνο στους άλλους να εκφραστούν. Ίσως προκύψουν νέες συνεργασίες ή ακόμα και έρωτες.

    Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

    Αυτή την εβδομάδα, θα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου θέματα και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Εστίασε στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς εκεί θα βρεις τη γαλήνη που αναζητάς. Μην ξεχνάς να ακούς το ένστικτό σου.

    Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

    Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσεις σε ό,τι κάνεις. Έχεις πολλή ενέργεια και είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Ωστόσο, πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά απαιτητικός με τους γύρω σου.

    Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

    Θα είναι μια εβδομάδα που θα χρειαστεί να εστιάσεις στις λεπτομέρειες και την οργάνωση. Η τάση σου να βάζεις τα πράγματα σε τάξη θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις οποιαδήποτε πρόκληση. Μην ξεχνάς όμως να δίνεις χώρο και στα συναισθήματα σου.

    Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

    Για σένα, η επόμενη εβδομάδα θα φέρει πολλές ευκαιρίες για συνεργασία και συμβιβασμό. Είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς και να επιτύχεις τη συμφωνία που επιθυμείς. Πρόσεξε όμως να μην παραμελείς τις δικές σου ανάγκες.

    Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

    Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσεις την ανάγκη να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου και να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις από τους άλλους. Η διαίσθηση σου είναι έντονη, οπότε μην την αγνοείς. Μπορεί να βγεις κερδισμένος από αυτή τη διερεύνηση.

    Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

    Η ενέργειά σου αυτή την εβδομάδα θα είναι υψηλή και θα έχεις την ανάγκη να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις νέους στόχους ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Μην ξεχνάς όμως να απολαμβάνεις και το παρόν.

    Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

    Θα νιώσεις την ανάγκη να εστιάσεις στην καριέρα και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτά που επιθυμείς. Πρόσεξε να μην παραμελείς τους ανθρώπους που σε στηρίζουν.

    Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

    Για σένα, η επόμενη εβδομάδα φέρνει ιδέες και έμπνευση. Μπορείς να περιμένεις ξαφνικές λύσεις σε παλιά προβλήματα ή νέες ιδέες που θα σε ενθουσιάσουν. Είναι σημαντικό να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τους άλλους και να αναζητήσεις ανατροφοδότηση.

    Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

    Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς λίγο από την καθημερινότητα και να αφιερώσεις χρόνο στον εσωτερικό σου κόσμο. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις. Μην διστάζεις να ακούσεις την καρδιά σου.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news