More

    Josephine – Νίνο: Η νέα κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

    Josephine – Νίνο: Η νέα κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

    Η Josephine δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Νίνο.

    Οι δύο τραγουδιστές, που είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 χρόνο, και αφού πέρασαν κάποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, φαίνεται πλέον ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και απολαμβάνουν την κάθε κοινή τους στιγμή, χωρίς να κρύβονται.

    Η Josephine είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σχέση της με τον Νίνο: «Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός. Δεν θέλω να εστιάσω το παρελθόν, είμαστε καλά και θέλω να κοιτάω μπροστά. Το πιο σημαντικό είναι δύο άνθρωποι να θέλουν να είναι μαζί και από εκεί και πέρα όλα είναι μέσα στη ζωή. Το μέλλον θα δείξει».

    Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη: «Θαυμάζω πάρα πολύ την ειλικρίνειά του, την ευφυία του, το πώς γράφει μουσική. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να τον κοιτάω στο πιάνο. Όλη ημέρα μιλάμε για τη μουσική. Δεν ξέρω τι θαυμάζει σε εμένα ο Νίνο, εγώ όμως πιστεύω ότι θαυμάζει την όρεξη που έχω για τη ζωή».

    Πλέον, αυτός ο έρωτας δεν κρύβεται, με την νεαρή τραγουδίστρια χθες 16/8 να δημοσιεύει μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν χαμογελαστοί.

    Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news