More

    Στέφανος Κασσελάκης: Διευκρινίζει για τη «λίστα γάμου» του με τον Tyler McBeth – Τα χυδαία σχόλια και η μακροσκελής ανάρτηση

    Στέφανος Κασσελάκης: Διευκρινίζει για τη «λίστα γάμου» του με τον Tyler McBeth – Τα χυδαία σχόλια και η μακροσκελής ανάρτηση

    Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγος του Tyler McBeth πλέον μετρούν αντίστροφα για το γάμο τους στην Κρήτη, ο οποίος θα τελεστεί στις 30 Αυγούστου στο Βοτανικό Κήπο Χανίων.

    Το πάρτι για το γάμο τους θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται και στο προσκλητήριο.

    Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth έχουν ρυθμίσει και το θέμα των δώρων που ως συνήθως λαμβάνουν οι νεόνυμφοι από τους καλεσμένους τους.

    Πιο αναλυτικά, για τους καλεσμένους από το εξωτερικό έχουν ανοίξει ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth να δέχονται εκεί χρήματα ως δώρο.

    Συγκεκριμένα, στη σελίδα honeyfund.com συγγενείς και φίλοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό, αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μια ευχή για το ζεύγος, με το θέμα να έχει αποκτήσει διαστάσεις στα social media.

    Ο Στέφανος Κασσελάκης με δημοσίευσή του αναφέρει τους λόγους που επέλεξαν αυτή την πλατφόρμα, ενώ κοινοποιεί και υβριστικά σχόλια που άφησαν κάποιοι κάτω από τη λίστα γάμου.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε: «Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια – χωρίς «φακελάκια» – ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί».

    Διάβασε ολόκληρη την δημοσίευσή του στο Twitter/X:



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news