More

    Hair trends φθινοπώρου: Για να βρεις από τώρα τι κούρεμα θα κάνεις το Σεπτέμβριο

    Το φθινόπωρο του 2024 φέρνει ανανέωση και ενθουσιασμό στον κόσμο της ομορφιάς και των μαλλιών, με νέες τάσεις που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά και δίνουν έμφαση στην κομψότητα και την προσωπικότητα. Ας δούμε τα κουρέματα και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν.

    French Bob
    Το κοντό και κλασικό γαλλικό καρέ συνεχίζει να είναι δημοφιλές. Το μήκος του φτάνει λίγο πάνω από τους ώμους και συνοδεύεται συχνά από φράντζα ή μακριά φράντζα που πλαισιώνει το πρόσωπο. Είναι ένα στιλ που προσδίδει θηλυκότητα και διαχρονική κομψότητα.

    Blunt Bob 
    Το αυστηρό καρέ με γεωμετρικό σχήμα και καθαρές γραμμές θα είναι στη μόδα. Είναι ιδανικό για όσες θέλουν ένα κομψό και μοντέρνο look που ταιριάζει με κάθε περίσταση.

    Shaggy Layers 
    Τα μαλλιά με ανάλαφρες στρώσεις και ανεπιτήδευτη υφή επιστρέφουν. Αυτό το κούρεμα προσφέρει όγκο και κίνηση, ενώ δίνει μια αίσθηση χαλαρότητας και νεανικής ενέργειας.

    Curtain Bangs 
    Οι φράντζες-κουρτίνες, που χωρίζονται στη μέση και πλαισιώνουν το πρόσωπο, παραμένουν μια μεγάλη τάση. Είναι ευέλικτες και ταιριάζουν σε διαφορετικά μήκη μαλλιών, από κοντά μέχρι πολύ μακριά.

    Buzz Cut
    Το τολμηρό κούρεμα “buzz cut” είναι για όσες θέλουν να κάνουν ενα δυναμικο statement. Είναι ένα κούρεμα με έντονη προσωπικότητα και δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

    Midi Cut
    Το μεσαίο μήκος μαλλιών που φτάνει περίπου στους ώμους είναι εξαιρετικά δημοφιλές αυτή τη σεζόν. Είναι πρακτικό και κομψό, ενώ επιτρέπει ποικιλία στυλ, από σπαστά μαλλιά μέχρι ίσια ή σγουρά.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news