More

    Ελένη Ράντου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

    Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (27/8) η κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου, Νικολέττα. Η επιτυχημένη ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στο παιδί της και δημοσίως, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Facebook.

    Συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μαζί με την κόρη της και έγραψε: «Σαν σήμερα, πριν κάποια χρόνια στις 11.10 ώρα Ελλάδας είχαμε τα γεννητούρια της. Ταπεινά ευγνώμων και βαθιά περήφανη».

    Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός και ο μουσικός παντρεύτηκαν το 1994, ενώ το 1996 γεννήθηκε η κόρη τους Νικολέττα.

    Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», η Ελένη Ράντου μιλώντας για το παιδί της είχε αναφέρει: «Η Νικολέττα τώρα είναι 26 ετών. Τη δυσκολέψαμε την Νικολέττα. Κάποια στιγμή μου είπε: “Δεν θέλω να με πηγαίνεις εσύ στην παιδική χαρά γιατί πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου. Εμένα θα με φωτογραφήσουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ! Να με φωτογραφήσουν γιατί εσείς κάνατε κάτι σημαντικό, δεν θα το επιτρέψω ποτέ!”.

    Σε κάτι συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και μπορούσα να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια. Ήταν ανάμεικτα αυτά που ένιωθε. Από τη μια ένιωθε ότι κάποιος της παίρνει τους γονείς της. Κάθε παιδί θέλει εκείνο να είναι το επίκεντρο!».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news