More

    Τα πιο πολυτελή εστιατόρια που ξεχωρίζουν στην αθηναϊκή Ριβιέρα (pics)

    Θέλεις να απολαύσεις τη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα παρέα με καλό φαγητό και ποτό; Δε χρειάζεται να βρεθείς σε νησί για να τα έχεις όλα αυτά, καθώς η αθηναϊκή Ριβιέρα προσφέρει πληθώρα επιλογών σε εστιατόρια με υπέροχη θέα και πιάτα υψηλής γαστρονομίας με άριστη πρώτη ύλη.

    Ark

    Η ειδυλλιακή του τοποθεσία με τη μοναδική θέα στο Σαρωνικό, αλλά και το εξαιρετικό μενού που έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Μπαξεβάνης είναι οι βασικότεροι λόγοι για να το επισκεφθείς όταν βρεθείς στη Γλυφάδα.

    Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας

    Napolitivo

    To ατμοσφαιρικό all day pizza bar Napolitivo με τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις του σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην Ιταλία. Ναπολιτάνικη πίτσα, αρωματικός καφές, λαχταριστό ιταλικό brunch, αλλά και η αγαπημένη ιεροτελεστία του Aperitivo συνθέτουν ένα μοναδικό γευστικό σκηνικό που θυμίζει Νάπολη. Τι καλύτερο, ωστόσο, από το να απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω έχοντας τη θάλασσα στο background;

    Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο

    Ιθάκη

    Ένα θρυλικό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, που ξεχωρίζει τόσο για την εντυπωσιακή θέα που προσφέρει, όσο και για το πολύ ενδιαφέρον μενού του που είναι επικεντρωμένο στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά, με πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση, αλλά και τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας. Δεν είναι λίγοι και οι αστέρες του εγχώριου και του διεθνούς jet set που το προτιμούν. Από την Αθηνά Ωνάση και τον Leonardo DiCaprio, μέχρι και τον Bill Clinton.

    Απόλλωνος 28, Βουλιαγμένη

    Καστελόριζο

    Ένα εστιατόριο με περισσότερα από σαράντα χρόνια λειτουργίας που δίνει βάση στο φρέσκο ψάρι, την άριστη ποιότητα στις πρώτες ύλες και βεβαίως τα πολύ προσεγμένα πιάτα, ενώ στα συν του είναι και η προνομιακή του τοποθεσία σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της παραλιακής, πάνω στο λιμανάκι της Βάρκιζας.

    Λιμανάκια Βάρκιζας

    Beefbar

    Το πολυτελές, αθηναϊκό Beefbar, μέσα στο εμβληματικό Four Seasons Astir Palace, αποτελεί ένα από τα εστιατόρια – διαμάντια του αθηναϊκού νότου, το οποίο είναι επικεντρωμένο στο κρέας. Η ιστορία του ξεκίνησε πριν από 17 περίπου χρόνια, όταν ο Riccardo Giraudi άνοιξε το πρώτο στο Μόντε Κάρλο, κατορθώνοντας να συνδέσει την εκλεκτική κρεατοφαγία με την πολυτέλεια και τον κοσμοπολιτισμό, ανοίγοντας παραρτήματα σε όλο τον κόσμο.

    Εντός του ξενοδοχείου For Seasons Astir Palace, Βουλιαγμένη

    Kohylia

    Βρίσκεται στην καρδιά του Grand Resort Lagonissi και προσφέρει μία Νikkei εμπειρία γεύσης συνδυάζοντας και ελληνικές πινελιές. Ο χώρος του με την τεράστια βεράντα και το ξύλινο deck μοιάζει σαν να ίπταται πάνω από το νερό, ενώ η είτε asian chic σάλα με το τεράστιο ενυδρείο τραβάει τα βλέμματα.

    40ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι (Grand Resort Lagonissi)

    Cape Sounio Restaurant

    Ένα εστιατόριο που αξίζει οπωσδήποτε να επισκεφτείς μία φορά στη ζωή σου, καθώς αποτελεί ολόκληρη εμπειρία, μαζί με το ομώνυμο πολυτελές resort. Η θέα του είναι μοναδική, με τον επιβλητικό Ναό του Ποσειδώνα να βρίσκεται μπροστά σου. Όσο για το μενού, αυτό συνδυάζει στοιχεία της ελληνικής κουζίνας με διάφορες γεύσεις του κόσμου, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες γαστρονομικές προτάσεις.

    67ο χλμ. Αθηνών – Σουνίου, Σούνιο

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news