More

    Ζέτα Δούκα: Βούτηξε στα παγωμένα νερά του Κεφαλοπόταμου – Βίντεο

    Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Ζέτα Δούκα, η οποία μοιράζεται με τους χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram, μερικές από τις στιγμές που περνάει.

    Η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, επισκέφθηκε τον Κεφαλοπόταμο και ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Όπως βλέπουμε από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η Ζέτα Δούκα έβαλε το μαγιό της και κολύμπησε στα παγωμένα νερά του ποταμού.

    Φωτογραφία: Instagram/zetadouka

    Στη λεζάντα του post που έκανε γι’ αυτή την εμπειρία της, η γνωστή καλλιτέχνιδα μεταξύ άλλων έγραψε: «Στα χνάρια του Ασκληπιού. Στο μονοπάτι που συνέλεγε τα πολύτιμα βότανά του για να θεραπεύσει τους ασθενείς του.

    Ένα μέρος που σε μαγεύει. Δέντρα, φύλλα, βοτάνια, τρεχούμενα καθάρια νερά. Όπου και να κοιτάξεις, ξεκουράζεσαι, αναζωογονείσαι.

    Και δεν συζητώ αν κάνεις βουτιά στα νερά του Κεφαλοπόταμου (που μένει σε σταθερή θερμοκρασία 12•C, Χειμώνα- καλοκαίρι!). Άλλο πράγμα!

    Νομίζω ότι φέτος το καλοκαίρι, το καλοκαίρι που συνάντησα τα βουνά, το μπάνιο στα ποτάμια μου έχει γίνει κάτι σαν εμμονή πια…».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news