More

    ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυση κατά του Γιάννη Ραγκούση καταθέτει η Θεοδώρα Τζάκρη

    «Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα» απαντά ο πρώην υπουργός

    Την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση στον Γιάννη Ραγκούση έκανε γνωστή το πρωί του Σαββάτου η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, με τον πρώην υπουργό να απαντά μιλώντας για «ανώτατο στάδιο τραμπισμού στην Ελλάδα», ενώ δήλωσε ότι θα μηνύσει την κ. Τζάκρη και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

    «Μεθαύριο θα καταθέσω μήνυση εναντίον του», ανέφερε η κ. Τζάκρη μιλώντας στο Mega, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τις διαδικασίες μέχρι την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Τζάκρη πρόσθεσε, ότι «θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, διότι παραδέχθηκε (σ.σ. ο κ. Ραγκούσης) ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος».

    Αναφερόμενη στο πολεμικό τοπίο εντός του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Τζάκρη σχολίασε πως «η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατάσταση τοξικότητας, το οποίο πυροδότησαν όλοι αυτοί που έπιασαν στασίδι στα κανάλια, που υπονομεύουν τον Στέφανο Κασσελάκη και πρωταγωνίστησαν για να περάσει η πρόταση μομφής κατά του κ. Κασσελάκη, μέσα από τις πρωτόγνωρες διαδικασίες της Κεντρικής Επιτροπής την προηγούμενη εβδομάδα». Στη συνέχεια δήλωσε για ακόμα μία φορά τη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη. «ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη είναι μικρότερος ΣΥΡΙΖΑ», είπε η κ. Τζάκρη, η οποία ερωτηθείσα σχετικά, απάντηση ότι ο κ. Κασσελάκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, από μέρα σε μέρα.

    Η απάντηση Ραγκούση

    Από την πλευρά του ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε: «Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Η κ.Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου.
    Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων…».

    Θεοδώρα Τζάκρη ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news