More

    Ο Ράφα Ναδάλ κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ της Χεορχίνα Ροντρίγκες (pics)

    Τι κοινό έχουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ραφαέλ Ναδάλ πέρα από την αγάπη τους για τη Ρεάλ Μαδρίτης; Το… ενδιαφέρον τους για τη Χεορχίνα Ροντρίγκες.

    Όχι, μην βιαστείτε να βάλετε πονηρές σκέψεις στο μυαλό σας. Ο Πορτογάλος είναι ο άνδρας της ζωής της Χεορχίνα κι αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει και ο Ναδάλ. Με ποιο τρόπο;

    Συμμετέχοντας μέσω της εταιρίας Producciones Komodo στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ του Netflix «Soy Georgina» το οποίο παρουσιάζει τη ζωή της Αργεντινάς στο πλευρό του Κριστιάνο!

    Κάτι που δεν ήταν ευρέως γνωστό, αλλά με τον κόσμο του τένις να περιμένει από στιγμή σε στιγμή την επίσημη ανακοίνωση για τους οριστικούς τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του, ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες από την επιχειρηματική του δραστηριότητα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

    Το «Soy Georgina» μεταδίδεται για 3η σεζόν από τη συνδρομητική πλατφόρμα έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία με τα κέρδη της συντρόφου του CR7 από την πρώτη μόνο χρονιά να ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

    Ναδάλ και Ρονάλντο γνωρίζονται από την εποχή που ο τελευταίος μεσουρανούσε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα που υποστηρίζει ο πρώτος κι έτσι ήταν πολύ πιο εύκολη η προσέγγιση για να αποδεχθούν την πρό(σ)κληση να βγάλουν την κοινή ζωή τους σε δημόσια θέα, αλλά και λεπτομέρειες για την Χεορχίνα.

    Ο Ναδάλ κατέχει το 50% της εταιρίας παραγωγής μαζί με τον επιχειρηματικό του συνεργάτη Άμπελ Ματούτες (Ισπανός μεγιστάνας του τουρισμού και πρώην πολιτικός) με τον οποίο ετοιμάζονται να χτίσουν μια σειρά υπερπολυτελών κατοικιών στη περιοχή της Μαρμπέγια σε μια επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

    Η Producciones Komodo είναι μία μόνο από τις εταιρίες στις οποίες έχει επενδύσει ο Ναδάλ μέσω της εταιρίας συμμετοχών Aspemir, η οποία του απέδωσε πέρσι (2023) κέρδη 11.5 εκατομμύρια ευρώ (αύξηση 102%!) με το επιχειρηματικό του πορτφόλιο να περιλαμβάνει ξενοδοχεία, εστιατόρια (στην αλυσίδα Tatel συμμετέχει ως επενδυτής και ο Κριστιάνο), real estate, αθλητικές ακαδημίες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, χρηματιστηριακές συναλλαγές.

    Όσον αφορά τον τηλεοπτικό βραχίονα των επενδύσεων του η Producciones Komodo εμπλέκεται και σε πολλές άλλες τηλεοπτικές παραγωγές, έχει συνεργασία με τη La Liga, αλλά και με κορυφαία brands τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν και παραμένουν χορηγοί του Ισπανού τενίστα, ενώ είχε αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή για λογαριασμό του καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης στην επίσημη παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ από τους «μερένγκες».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news