More

    Το κρυμμένο μήνυμα στο τρέιλερ του Squid Game που «πρόδωσε» την πλοκή

    Η δεύτερη σεζόν του Squid Game είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα happenings για το παγκόσμιο κοινό, με το νέο τρέιλερ να δίνει ένα διακριτικό σπόιλερ στους… συνωμοσιολόγους.

    Όπως γράφει το LadBible, η δεύτερη σεζόν βλέπει το παιχνίδι να ξαναρχίζει, με τον νικητή του προηγούμενου και πρωταγωνιστή Seong Gi-Hun, να επιστρέφει στο Squid Game.

    Οι φανς εξέτασαν εξονυχιστικά το φόντο του τρέιλερ και κατάφεραν να εντοπίσουν μια κρυφή λεπτομέρεια που δείχνει ένα από τα παιχνίδια που πιστεύουν ότι πρόκειται να συμπεριληφθεί στη δεύτερη σεζόν.

    Squid Game: Οι θεωρίες για το νέο τρέιλερ

    Οι θαυμαστές στο subreddit r/SquidGame παρατήρησαν, στο φόντο μιας συγκεκριμένης λήψης μέσα στην αίθουσα όπου λαμβάνει χώρα το ομώνυμο παιχνίδι, μια ζωγραφιά στους τοίχους, με σιλουέτες ανθρώπων που κρέμονται με τα χέρια από ύψος.

    Με αυτό το στοιχείο, οι περισσότεροι θεώρησαν ότι κάποιο παιχνίδι με τη διάνυση απόστασης με σκοινί θα είναι στο επίκεντρο του πρώτου επεισοδίου. Άλλοι θεώρησαν ότι για τη δοκιμασία οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν κάποια απόσταση σε μονόζυγα, ίσως πάνω από κάποια τάφρο με θανάσιμα νερά.

    Όποια και να είναι όμως η πραγματικότητα, ένα είναι σίγουρο. Ακόμα ένας αγώνας Squid Game ξεκινά, και μόνο ένας θα φτάσει μέχρι το τέλος.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news