More

    Και η αδελφή της Kim Kardashian σε πάρτι του φυλακισμένου ράπερ – Τι ομολόγησε on camera – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

    Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις σχετικά με την… οργιαστική δράση του διάσημου ράπερ Sean «Diddy» Combs που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη. Ο γνωστός καλλιτέχνης αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό, ενώ ο ίδιος αρνείται την ενοχή του.

    Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα πάρτι που γίνονταν στην εξοχική του κατοικία στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, πόλος έλξης για την υψηλή κοινωνία του Μανχάταν.

    Σε ένα από αυτά, φέρεται να συμμετείχε και η Κλόε Καρντάσιαν, μέλος της… γνωστής οικογενείας. Σε παλιότερο επεισόδιο σειράς ριάλιτι, όπου πρωταγωνιστούσε με όλη της την οικογένεια, η Κλόε φαίνεται να μιλάει με την μεγαλύτερη αδελφή της Κόρτνεϊ, για την εμπειρία που έζησε σε ένα τέτοιο πάρτι.

    «Ήρθε ένα ιδιωτικό τζετ και με πήρε… και βρέθηκα στις πεντέμιση τα ξημερώματα στο εξοχικό του. Όλοι ήταν γυμνοί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλόε, που μάλιστα – όπως εξομολογήθηκε on camera – ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον διάσημο τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ. «Όλοι ήταν εκεί… Ακόμα κι ο Τζάστιν Μπίμπερ», είπε απαντώντας σε ερώτηση της αδελφής της για το ποιοι ήταν εκεί.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Σε… κατάθλιψη ο Μπίμπερ

    Χαρακτηριστικό πάντως του σάλου που έχει προκληθεί από την υπόθεση του γνωστού ράπερ είναι το γεγονός ότι ο Τζάστον Μπίμπερ, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένοι, όντας ο κατηγορούμενος μουσικός κάτι σαν μέντοράς του, έχει κλειστεί πολύ στον εαυτό του και δεν θέλει επικοινωνία με τον έξω κόσμο. «Τον έχει στεναχωρήσει πολύ αυτή η εξέλιξη και η δημοσιοποίηση των κατηγοριών αυτών. Είναι και στεναχωρημένος και θυμωμένος. Αυτή τη στιγμή προτιμά να επικεντρωθεί και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του», αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος.

    Δείτε σχετική φωτογραφία

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news