More

    Δρόμος πήρε το όνομα του Αντώνη Βαρδή: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του (pics)

    Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε ότι περίπου μία δεκαετία μετά τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, ο Δήμος του Μοσχάτου έδωσε το όνομα του σπουδαίου τραγουδιστή σε δρόμο της περιοχής, όπου έζησε για δεκαετίες ο αείμνηστος καλλιτέχνης.

    Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Βαρδής φωτογραφήθηκε μαζί με την οικογένειά του και φίλους και συνεργάτες του κάτω από την πινακίδα της οδού Αντώνη Βαρδή.

    Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο τραγουδιστής εξέφρασε τη συγκίνησή του για αυτήν την κίνηση, η οποία ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια. 

    Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πόσο τιμητικό, πόσο όμορφο, πόσο συγκινητικό. Ήμασταν όλοι με τα μάτια βουρκωμένα. Συγχαρητήρια στο Δήμο μοσχάτου στις τοπικές αρχές και στον Άκη Δείξιμο που επέμειναν και υλοποιήθηκε μετά σχεδόν απο 5 χρόνια προσπάθειας. Έχουμε πολλούς ανθρώπους του πολιτισμού μας και είναι ωραίο να τους τιμούμε είτε είναι εν ζωή είτε όχι. Η παρακαταθήκη του μεγάλη, το έργο του επίσης αλλά και η απώλειά του. Ο πατέρας μου λοιπόν, ο Αντώνης, ξαναγύρισε στο τόπο που γεννήθηκε. Θα είμαστε πάντα εδώ για να μην ξεχαστεί ποτέ. Ευχαριστούμε πολύ».

    Κάτω από τη δημοσίευση η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε αυτήν την κίνηση με μεγάλη συγκίνηση για τον πρώην φίλο και συνεργάτη της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έγραψε: «Μπράβο σε όλους στο Μοσχάτο μας…από τότε που τρέχαμε μικρά στις πλατείες του ήταν το καμάρι μας ο Αντώνης Βαρδής…ο επαναστάτης ευαίσθητος μεγαλοσυνθέτης μας…που αγαπήθηκε απ όλη τη χώρα και όλο το μουσικό στερέωμα της…Συγκινήθηκα πολύ με την κίνηση…μπράβο και στον Άκη μας».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news