More

    Μόνικα Μπελούτσι για την Μαρία Κάλλας: «Ήταν μοναδική η εμπειρία το να βυθιστώ στο έργο της»

    Για το ντοκιμαντέρ «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» και την δυνατότητά της να βυθιστεί στον ρόλο της υψιφώνου, μίλησε η Μόνικα Μπελούτσι σε αποκλειστική συνέντευξη στην ΕΡΤ και στον Αλέξανδρο Λιζάρδο.

    Η ταινία του Γιάννη Δημολίτσα για την ιδιωτική ζωή της μεγάλης ντίβας μέσα από τα γράμματά της, έφτασε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν με την Ιταλίδα ηθοποιό να περιγράφει τα συναισθήματά της για το νέο αυτό ταξίδι.

    Όσα είπε για την Μαρία Κάλλας

    «Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι στο Σαν Σεμπαστιάν, και έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω αυτό το ντοκιμαντέρ, γιατί είναι πραγματικά η συνάντησή μου με την Μαρία Κάλλας. Ήταν μοναδική η εμπειρία, το να βυθιστώ στο έργο της και να ανακαλύψω την πιο οικεία πλευρά της και το πόσο ευαίσθητη γυναίκα ήταν. Ίσως ήταν υπερβολικά ευαίσθητη για να επιβιώσει, αλλά ταυτόχρονα είχε τη δύναμη να γίνει αυτό που βαθιά μέσα της πίστευε, ήταν πραγματικό της βάθος.

    Αν θα μπορούσα να της πω κάτι, θα της έλεγα προσωπικά πράγματα μεταξύ δύο γυναικών, πράγματα που δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση. Τόσες πολλές καλλιτέχνιδες και γυναίκες θέλουν να την εκπροσωπήσουν», είπε η Μόνικα Μπελούτσι.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news