More

    Ευτυχία Μελή: Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε με τίποτα να γίνω ηθοποιός, δεν μου μιλούσε για χρόνια

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε η Ευτυχία Μελή. Η γνωστή ηθοποιός, στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για τον πατέρα της, αλλά και για το καταφύγιο ζώων που διατηρεί.

    Σχετικά με το καταφύγιο ζώων που διατηρεί, η Ευτυχία Μελή είπε: «Εδώ στο καταφύγιο βρίσκομαι πάρα πολλές ώρες. Έχω 125 γάτες, δυστυχώς όμως τώρα τελευταία έγιναν παραπάνω γιατί την Τετάρτη ξεκίνησαν τα σχολεία και την Τρίτη πετάχτηκαν πάρα πολλά γατάκια στα σκουπίδια».

    «Είναι πάρα πολλά τα λεφτά για να συντηρώ αυτό το καταφύγιο. Χρειάζομαι 10 κιλά τροφή κάθε δύο μέρες. Μετά έχω χειρουργεία, κτηνίατρους, φάρμακα και νοσηλείες», σημείωσε.

    Αναφερόμενη στον πατέρα της, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως: «Ο πατέρας μου που έχει φύγει από την ζωή νιώθω ότι με προστατεύει. Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε με τίποτα να γίνω ηθοποιός, το πάλεψε με νύχια και με δόντια. Έπρεπε να φύγω από το σπίτι και να πάω στην Αμερική για να το κυνηγήσω μόνη μου κρυφά».

    Ακόμα, εξήγησε ότι: «Δεν μου μιλούσε για χρόνια! Υπήρχαν και 10 χρόνια που δεν μου μιλούσε. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, «μπαμπά τι κάνεις;» του έλεγα, «ζω» μου απαντούσε και μου το έκλεινε!».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news