More

    Αυτά είναι τα διαχρονικά, κουλ φθινοπωρινά ρούχα που φοριούνται με χίλιους τρόπους (pics)

    Θα μπορούσατε ήδη να μαντέψετε ότι με βάση μερικά από τα πρόσφατα άρθρα μας έχουμε εστιάσει αρκετά στο στυλ των προηγούμενων δεκαετιών αφού η κάθε μία φέτος δίνει τα “τυράκια” της στη μόδα.

    Οπότε, τώρα, πραγματικά στην πιο στιλάτη εποχή του χρόνου με την έμπνευση άφθονη θα ξαναπάμε πίσω μερικές δεκαετίες και να αντλήσουμε λίγη έμπνευση από τα αγαπημένα μας style icons της δεκαετίας του ’90. Από την Carolyn Bessette-Kennedy μέχρι τη Naomi Campbell, θα βρείτε statement κομμάτια, από το 1980 έως το 1999.

    Δερμάτινα παντελόνια, λεοπάρ παλτό και άλλα πολλά είναι και πάλι εδώ και θα βρεις τα πάντα παρόμοια αυτή τη στιγμή σε Zara, Mango, Pull and Bear και άλλα μεγάλα καταστήματα.

    Λεοπάρ παλτό όπως η Halle Berry

    Πέρασε ο καιρός που το λεοπάρ θεωρούνταν κάτι εκκεντρικό – φόρα το παλτό σου όλη μέρα και σίγουρα στους καφέδες και τις βόλτες σου τα βράδια!

    Δερμάτινο loose παντελόνι όπως η Gwyneth Paltrow

    Τα δερμάτινα παντελόνια είναι super in αυτή τη στιγμή σε κάθε τους βερσιόν – στενά και φαρδιά – όμως φέτος η cargo εκδοχή τους είναι η πιο ωραία! Εναλλακτικά αγόρασε ένα όχι απόλυτα στενό (βλέπε Fiorucci style) αλλά σαν της Gwyneth.

    Denim και σακάκια όπως η Julia Roberts

    Το τζιν είναι το μόνο ρούχο που δεν θα βαρεθούμε ΠΟΤΕ σε αυτόν τον πλανήτη και τα μαύρα σακάκια είναι πάντα μια επένδυση που δεν θα την ξεπεράσουμε ποτέ. Σαν άλλη Pretty Woman φόρα τα μαζί, παρέα με ένα τέλειο t-shirt!

    Δερμάτινο σακάκι όπως η Iman

    Aν βαρέθηκες τα δερμάτινα μπουφάν (κρίμα γιατί φέτος είναι στη μόδα τα oversized) η επόμενη χρυσή επιλογή είναι τα δερμάτινα σακάκια! Φόρα τα όλη μέρα!

    Τουίντ σακάκια και μπερέδες όπως η Demi Moore

    Ας φέρουμε λίγο french style στο προσκήνιο!

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news