More

    «Ερχόμαστε εμείς σε εσάς»: Εξομοιωτές της Πολεμικής Αεροπορίας σε πέντε πόλεις

    Εξομοιωτές πτήσεων σε ακριτικές περιοχές της χώρας, μεταφέρει η Πολεμική Αεροπορία με απώτατο στόχο να φέρει την αεροπορική εμπειρία κοντά στους νέους και τις νέες της Ελλάδας μέσω ενός πρωτοποριακού προγράμματος.

    Ο στόχος αυτής της δράσης είναι να ενισχυθεί η επαφή των νέων με την αεροπορία και τις τεχνολογίες αιχμής της Πολεμικής Αεροπορίας. Μέσω αυτής της δράσης, οι νέοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μιας πτήσης, προάγοντας τη γνώση και την εκτίμηση των αεροπορικών δυνατοτήτων και της τεχνολογικής προόδου.

    «Ερχόμαστε εμείς σε εσάς»: Εξομοιωτές της Πολεμικής Αεροπορίας σε πέντε πόλεις«Ερχόμαστε εμείς σε εσάς»: Εξομοιωτές της Πολεμικής Αεροπορίας σε πέντε πόλεις

    Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιδίωξη της κυβέρνησης μέσα από συζητήσεις με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι να κάνουν την καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις πιο ελκυστική για τα νέα παιδιά. «Δεν αρκεί μόνο να προμηθευόμαστε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα, αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε και το ανθρώπινο δυναμικό να μπορεί αυτά να τα χειριστεί».

    Δήμοι και Ημερομηνίες:

    • Ιωάννινα: 2-7 Οκτωβρίου
    • Καστοριά: 10-14 Οκτωβρίου
    • Κοζάνη: 17-21 Οκτωβρίου

    «Ερχόμαστε εμείς σε εσάς»: Εξομοιωτές της Πολεμικής Αεροπορίας σε πέντε πόλεις«Ερχόμαστε εμείς σε εσάς»: Εξομοιωτές της Πολεμικής Αεροπορίας σε πέντε πόλεις

    • Ξάνθη: 24-29 Οκτωβρίου
    • Αλεξανδρούπολη: 31 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου
    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news