More

    Νίκος Μουτσινάς: Αποκαλύψεις για τον λόγο της νοσηλείας του – «Πέρασε μια δύσκολη ιστορία, έπαθε θρόμβωση»

    Νεότερα για την περιπέτεια της υγείας του Νίκου Μουτσινά έγιναν γνωστά την Τρίτη (01/10) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» και τις αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

    Αναλυτικά, η παρουσιάστρια εξήγησε τον ακριβή λόγο της νοσηλείας του, έπειτα από επικοινωνία που είχαν οι δύο τους.

    Σημειώνεται, πως ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλά στην υγεία του μετά την θρόμβωση που υπέστη, έχει πάρει εξιτήριο και αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στον Alpha με την νέα του εκπομπή.

    Η αποκάλυψη για τη νοσηλεία του παρουσιαστή

    «Εγώ μίλησα με τον Νίκο και μίλησα επί μακρόν και θα σας πω διάφορα. Αρχικά, ήταν επιθυμία του να μην διαρρεύσει το πρόβλημα της υγείας του. Όταν του είπα, ότι έχει βγει η είδηση, μου είπε ότι θα ευχαριστήσει το ιδιωτικό θεραπευτήριο και δημόσια. Ο Νίκος είναι ήδη σπίτι του εδώ και 2 – 3 μέρες.

    Πέρασε μια δύσκολη ιστορία με το στομάχι του. Έπαθε μια θρόμβωση. Αυτό δεν έχει ξανακουστεί, μου έδωσε το πράσινο φως να το πω. Έπαθε μια θρόμβωση, μου είπε και μια ιατρική ορολογία, που δεν έχει νόημα να την επαναλάβω, γιατί είναι στο όριο της λεπτομέρειας, που δεν έχει νόημα να την γνωρίζει ο κόσμος. Το θέμα είναι ότι, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο την προηγούμενη Τρίτη, δεν ήξεραν τι έχει.

    Είχε έντονους πόνους, έντονες ενοχλήσεις. Είχε κάποια συμπτώματα, δεν ήξερα τι έχει, ξεκίνησαν οι εξετάσεις, είχε έντονο πόνο… Τελικά, τέλος καλό όλα καλά… Ήταν ένα θέμα που αντιμετωπίστηκε. Είναι πολύ καλά, είναι ανυπόμονος να επιστρέψει. Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα, είχε τρομερό κέφι και ήταν πολύ ξεκούραστος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news